«Άδειασε» τον Τρύφωνα Σαμαρά ο Τάσος Ξιαρχό - «Έχει δίκιο ο Γαβαλάς, ήταν καρακίτς»

Σχολίασε και την παραγωγή του J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άδειασε» τον Τρύφωνα Σαμαρά ο Τάσος Ξιαρχό - «Έχει δίκιο ο Γαβαλάς, ήταν καρακίτς»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Τάσος Ξιαρχό, δε δίστασε και άδειασε τον Τρύφωνα Σαμαρά για την εμφάνισή του, ξεκαθαρίζοντας πως συμφωνεί με τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος έχει δίκιο που τον σχολίασε και πως ο ίδιος θεωρεί τη συγκεκριμένη εμφάνιση καρακίτς.

Ο γνωστός χορευτής έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας συμμετοχή του στο J2US, στο πλευρό της Κόνι Μεταξά και όχι άδικα αφού κάθε του εμφάνισή είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη, ωστόσο έχει τραβήξει την προσοχή της κριτικής επιτροπής. Μετά το πολυτάραχο επεισόδιο του Σαββάτου και τα όσα ειπώθηκαν, ο Τάσος Ξιαρχό δεν μπόρεσε να μην ασχοληθεί και με τον χαμό που έχει γίνει με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά.

Έτσι, μετά τα σχόλια που έκανε για εκείνον ο Λάκης Γαβαλάς, ο Τάσος Ξιαρχό έσπευσε να συμφωνήσει και να εξηγήσει πως η κριτική της Δέσποινας Βανδή ήταν πολύ σωστή ενώ πως η εμφάνιση του γνωστού κομμωτή του φάνηκε ξεκάθαρα κιτς.

Παράλληλα σχολίασε και το γεγονός ότι πάντα αναμένεται από εκείνον και την Κόνι Μεταξά να κάνουν «καραγκιοζιλίκια» όπως είπε, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Το «άδειασμα» του Τάσου Ξιαρχό στον Τρύφωνα Σαμαρά

«Δεν γουστάρουν πολύ που θα πούμε αυτό το τραγούδι. Θέλουν από εμάς να κάνουμε καραγκιοζιλίκια αλλά δεν θα το κάνουμε, θα κάνουμε ποιότητα. Φυσικά κατηγορώ την παραγωγή. Η Δέσποινα Βανδή μάλλον αναθεώρησε πολύ στην καραντίνα. Λογικά έχει τα παιδιά στο σπίτι να στέκονται στο ένα πόδι. Η Δέσποινα Βανδή ήταν απίθανα σωστή στην κριτική της. Ο Τρύφωνας το πάτησε παραπάνω από όσο έπρεπε. Συμφωνώ με τον Λάκη Γαβαλά. Η εμφάνιση του Τρύφωνα ήταν καρακιτς», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.