Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο - "Μπορεί να μην..."

Τι έγραψε και συγκίνησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο -

Μια φωτογραφία ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Ζέτα Δούκα την οποία βλέπουμε να είναι μαζί με την μητέρα της στο νοσοκομείο. "Μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω" έγραψε μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα η Ζέτα Δούκα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μα λέει για την σοβαρή επέμβαση που έκανε η μητέρα, η οποία ευτυχώς είναι καλά, ενώ η ίδια έστειλε χρόνια πολλά με αφορμή την γιορτή της μητέρας που είναι σε λίγες ημέρες. Παράλληλα ευχαρίστησε και τους γιατρούς.

Αυτή είναι η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που ανέβασε μαζί με την μητέρα της η Ζέτα Δούκα

Ειδικότερα στην ανάρτηση που έκανε έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια:

"ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο!

Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή... Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν!

Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα!

Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε...
Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες.

Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με...πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα!" Δείτε ωστόσο και τι είχε πει για το Big Brother. Αιχμηρά τα σχόλιά της.