Masterchef: Ατάκα φωτιά από τον Κώστα για την εκδίκηση της Μαρλέν - "Το απόλαυσα..."

Δείτε τι άλλο είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef: Ατάκα φωτιά από τον Κώστα για την εκδίκηση της Μαρλέν -

Ατάκα "φωτιά" πέταξε ο Κώστας από το Masterchef για την εκδίκηση της Μαρκελν στην Μαρία. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλον ότι το απόλαυσε. Πώς σχολίσαν οι πρώην παίκτες τα όσα έγιναν;

Για την "εκδίκηση" της Μάρλεν στην Μαρία μίλησε ο Κώστας, που έχει φύγει πλέον από το Masterchef με τον ίδιο να σχολιάζει το τι συνέβη και να λέει μεταξύ άλλων ότι το απόλαυσε. Δείτε το βίντεο με τα όσα ανέφερε.

Ειδικότερα ο Κώστας και ο Δημοσθένης μίλησαν στην Φωλιά των Κου Κου και σχολίασαν όλες τις "καυτές" εξελίξεις που έχουμε με το παιχνίδι μαγειρικής του Star. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι του φάνηκε καλή κίνηση και ότι το απόλαυσε, αν και όπως ανέφερε δεν θα μπορούσε να το κάνει ο ίδιος.

"Μου φάνηκε πολύ ωραίο σαν κίνηση, αλλά δε μου άρεσε και πολύ, εγώ δε θα το έκανα. Από τη μια μου άρεσε αλλά εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω. Το εγκρίνω, το απόλαυσα πολύ εχθές" είπε μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, από την εκπομπή του Star.

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στην Μαρία και στον Ηλία. Όλη η αλήθεια για το τι έγινε στο ριάλιτι μαγειρικής.

Από την ατάκα "φωτιά" για την εκδίκηση της Μαρλέν που πέταξε ο Κώστας στην απίστευτη γκάφα που έγινε στο Masterchef

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef μιας και η παραγωγή άθελά της έκανε μία μεγάλη γκάφα, η οποία έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό ένα spoiler για το αποψινό επεισόδιο και τη δοκιμασία αποχώρησης.

Το χθεσινό επεισόδιο MasterChef, είχε μπόλικο ενδιαφέρον υλικό μιας και ειπώθηκαν σοβαρές ατάκες και κατηγορίες ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι για να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τη δεκάδα, χρειάστηκε να φτιάξουν ένα πολύ ωραίο γλυκό.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία αποδείχθηκε μοιραία για κάποιους από τους παίκτες, ωστόσο το χθεσινό επεισόδιο τελείωσε λίγο απότομα αφού δεν έδειξε ούτε ποιος νίκησε στη δοκιμασία ούτε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ωστόσο η παραγωγή, με τις πρόσφατες εξελίξεις με τον κορωνοϊό, άθελά της κυκλοφόρησε το σημερινό trailer στο οποίο φαίνεται πως υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Κατερίνα, η Μαριάννα και η Ντέμη, οι οποίες είχαν και τα τρία χειρότερα πιάτα στη χθεσινή δοκιμασία.