Σοκ με τους κοιλιακούς της Αθηνάς Οικονομάκου - Διαγράφονται τα six packs στην κοιλιά της

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με τους κοιλιακούς της Αθηνάς Οικονομάκου - Διαγράφονται τα six packs στην κοιλιά της

Θα πάθετε σοκ με τους κοιλιακούς της Αθηνάς Οικονομάκου! Και όμως διαγράφονται τα six packs στην κοιλιά της και μας δίνει έμπνευση για να αποκτήσουμε και εμείς την σιλουέτα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να έχει κάνει ένα παιδάκι τον δίχρονο σήμερα Μάξιμο, και να παρέμεινε σε καραντίνα, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να κρατάει και ένα σώμα - βόμβα.

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε εν μέσω καραντίνας να ξεκινήσει πάλι τη γυμναστική και έτσι κάθε βράδυ έπαιρνε τα απαραίτητα σύνεργα και προετοιμασίες έτσι ώστε τώρα που τέλειωσε το "σπιτάκι" να βγει έξω και να απολαύσει με την ηρεμία της την παραλία.

Δείτε τους κοιλιακούς της Αθηνάς Οικονομάκου με το six pack που "σκοτώνει"

Οι κόποι της απέδωσαν καρπούς, και φρόντισε μάλιστα να μας το δείξει και μέσα από στόρυ της στον προσωπικό της λογαριασμό. Οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της επέστρεψαν και εκείνη δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ίδια θέλησε να μας έδειξε το αποτέλεσμα της γυμναστικής της και μας άφησε άφωνες, ενώ περιμένουμε να μας εντυπωσιάσει και με τις εμφανίσεις της με μπικίνι.

κοιλιακοί Αθηνά Οικονομάκου six packs

Να σημειώσουμε, πως πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση μέσα από το δικό της λογαριασμό στο Instagram. Το έκανε γνωστό αναρτώντας μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε και την ανακοίνωση της για την επιστροφή της στον Alpha

Μέσα από την συχνότητα του Alpha tv επιστρέφει η Αθηνά Οικονομάκου, στην σειρά στην οποία την αγαπήσαμε εδώ και τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Η ανακοίνωση για την επιστροφή της λοιπόν, έγινε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram του συμπρωταγωνιστεί της, Μαρίνου Κόνσολου.

Από σήμερα τα μέτρα της Κυβέρνησης, λόγω του κορωνοϊού σιγά σιγά χαλαρώνουν και όλοι μας επιστρέφουμε στην συνηθισμένη καθημερινότητα μας. Τα γυρίσματα των σειρών μπορεί να είχαν «παγώσει», ωστόσο ξεκινούν σε λίγο και πάλι, και πρόκειται να τα δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

Εδώ και περίπου ένα μήνα, η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε τον χρόνο της μέσα στο σπίτι σε αυτοπεριορισμό με την οικογένεια της, απολαμβάνοντας και αξιοποιώντας κάθε λεπτό. Καθημερινά, έβρισκε διάφορους τρόπους να περνάει την ώρα της, είτε κάνοντας γυμναστική, είτε περνώντας χρόνο με το γιο της, και το σύζυγο τους.

Ωστόσο, δεν ήταν στο 100% ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού τα δυο διαδικτυακά καταστήματα που έχει ήταν ανοιχτά συνεχώς. Τόσο, με την συλλογή κοσμημάτων της, το «All over», τόσο και η συλλογή ρούχων «Project Soma», που έχει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Ωστόσο, σε λίγες ημέρες ξεκινάνε τα γυρίσματα και για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί στον Alpha tv. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Μαρίνου Κόνσολου και πλέον είναι επίσημο πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στις οθόνες μας.