Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Το τρυφερό βίντεο με το νεογέννητο γατάκι τους

Θα «λιώσετε»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Το τρυφερό βίντεο με το νεογέννητο γατάκι τους

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνουν τις μέρες της καραντίνας, οι οποίες και σιγά - σιγά φτάνουν στο τέλους τους και η ίδια για να δείξει πως περνάει τον χρόνο της, αποφάσισε να μοιραστεί ένα τρυφερό βίντεο με το νεογέννητο γατάκι τους.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του εδώ και περίπου δυο μήνες που βρισκόμαστε σε καραντίνα, μένει στο σπίτι του ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχον δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της υγείας μας. Δεν είναι επίσης, λίγες οι φορές που μας έχουν δείξει πως περνάνε την καθημερινότητα τους.

Δείτε στιγμιότυπα από το τρυφερό βίντεο με το νεογέννητο γατάκι της Κάτιας Ζυγούλης και του Σάκη Ρουβά

Μια από αυτές ήταν και η σημερινή, από την οποία και φαίνεται, πως αν και μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα έξω με τα απαραίτητα ΧΑΜ μέτρα, η Κάτια Ζυγούλη τουλάχιστον αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο ακόμα μέσα στο σπίτι, μαζί με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς γατάκι βίντεο
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς γατάκι βίντεο instagram

Να σημειώσουμε ωστόσο , πως πριν από μερικές ημέρες, μια έκτακτη ανακοίνωση «έσκασε» από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ για ένα νέο πρόγραμμα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βρεθούν στην νέα αυτή εκπομπή και ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση για το πρόγραμμα εδώ και δείτε τα πρόσωπα έκπληξη που θα δούμε επίσης.

Αυτό είναι το «κόλλημα» της οικογένειας

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς πριν από μερικές ώρες θέλησε να μας αποκαλύψεις το καθημερινό «κόλλημα» που έχουν με την οικογένεια του. Συγκεκριμένα, σχεδόν κάθε βράδυ ο τραγουδιστής με την σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά τους κάθονται στο σαλόνι και βλέπουν ταινίες στο Netflix. Πρόσφατα μάλιστα, παρακολούθησαν την ταινία “Το κυνήγι της ευτυχίας”, με τον Will Smith.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη παιδιά σπίτι