Τζούλια Μασίνο: Ο κορωνοϊός της χτύπησε την πόρτα - Δύσκολες ώρες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζούλια Μασίνο: Ο κορωνοϊός της χτύπησε την πόρτα - Δύσκολες ώρες

Δύσκολες ώρες περνάει η Τζούλια Μασίνο, μιας και ο κορωνοϊός της χτύπησε την πόρτα. Τι ακριβώς συνέβη και τι αποκάλυψε η ίδια που συγκλόνισε τους θαυμαστές της;

Mε μια φωτογραφία που τα λέει όλα η Τζούλη Μασίνο, μας σύστησε την ανιψιά της, ή αλλιώς την κόρη της αδελφής της η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, παλεύοντας να σώσει τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Η συγκινητική φωτογραφία της Τζούλια Μασίνο με την ανιψιά της που "παλεύει" τον κορωνοϊό

Η Τζούλη Μασίνο δημοσίευσε μια φωτογραφία της Heather Lauren Eisdorfer, λέγοντας πόσο περήφανη είναι για εκείνη και για όσα προσφέρει στους ασθενείς με covid 19, ζητώντας της ταυτόχρονα να προσέχει την υγεία της, μιας και η κατάσταση στην Αμερική συνεχίζει και είναι κρίσιμη.

Θέλω να το φωνάξω να σου πω πόσο φανταστική είσαι που είσαι στην πρώτη γραμμή και φροντίζεις του ασθενείς έγραψε η Τζούλη κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης της ανιψιάς.

Τζούλια Μασίνο κορωνοϊός ανιψιά

«Βόμβα» Τραμπ για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Μία κανονική «βόμβα» έριξε μέσα από δηλώσεις που έκανε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν αποκάλυψε πως η επιστημονική κοινότητα της χώρας του έχει υπολογίζει μέχρι πότε θα μπορούμε να έχουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στα χέρια μας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε συνέντευξη, είπε πως οι έρευνες προχωρούν καλά και ότι ως το τέλος της χρονιάς θα υπάρχει το εμβόλιο τονίζοντας πως «το καλύτερο πράγμα που έχουμε να κάνουμε, είναι να εξαφανίσουμε τον ιό. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα το έχουμε ως το τέλος του χρόνου».

Ο Τραμπ πάντως δεν διευκρίνισε αν στην περίπτωση που βγει στην αγορά το φάρμακο, δοθεί σε όλο τον κόσμο, λέγοντας ωστόσο την ατάκα: «Πρώτα οι ΗΠΑ», που χρησιμοποιεί και στην καμπάνια του για την επανεκλογή του στην προεδρεία, ενώ όντως ήδη δοκιμάζεται πειραματικό εμβόλιο στις ΗΠΑ.

εμβόλιο κορωνοϊού

Επίσης, ο Τραμπ ρωτήθηκε για το γεγονός ότι κατηγορείται πως είχε ειδοποιηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες από τις 3 Ιανουαρίου, για την επικινδυνότητα του κορωνοϊού. Ο ίδιος το διέψευσε, λέγοντας πως είναι ψέμα αυτό και ότι ενημερώθηκε στις 23 Ιανουαρίου. «Μου μίλησαν μάλιστα για ένα ακίνδυνο ιό την περίοδο εκείνη. Και τώρα παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος», είπε ο Τραμπ, διαψεύδοντας δημοσίευμα της Washington Post που έλεγε πως γνώριζε καλά από νωρίς για τις διαστάσεις που έπαιρνε ο κορωνοϊός στη Κίνα.

Πηγή: iefimerida.gr