MasterChef: Η απρόσμενη κίνηση του Γιώργου στην Κατερίνα - "Ήθελα να πω..."

Από εχθροί... φίλοι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η απρόσμενη κίνηση του Γιώργου στην Κατερίνα -

Ο πανικός και τα "γλέντια" συνεχίζουν στο MasterChef και αυτή τη φορά είχαμε μια απρόσμενη κίνηση του Γιώργου στην Κατερίνα. "Ήθελα να πω και εγώ δυο καλά λόγια".

Κατά τη διάρκεια παρασκευής των πιάτων η Κατερίνα που έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με την Μαριάννα και την Ντέμη, έδειχνε να μην πολύ καλά ψυχολογικά ενώ ο Γιώργος που παρακολουθούσε από τον εξώστη αποκάλυψε πως αν και οι σχέσεις τους διαφέρουν, ο ίδιος ήθελε πραγματικά να την βοηθήσει.

Ωστόσο κρατήθηκε, γιατί όπως ανέφερε ο ίδιος είδε ότι εκείνη ήταν αρκετά πιεσμένη από την προηγούμενη μέρα καθώς περίμενε να βρεθεί στην θέση της αποχώρησης και για αυτό σταμάτησε τον εαυτό του.

Όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος για την Κατερίνα

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πουσάρω λίγο την Κατερίνα, ήθελα να της πω δυο καλά λόγια όμως επειδή τη βλέπω πολύ χάλια ψυχολογικά, και ειδικότερα από χθες που κατάλαβε ότι θα είναι στη δοκιμασία αποχώρησης, έχει αλλάξει πάλι. Έχει μπει σε μια ψυχολογία κακή, θεώρησα ότι είναι καλύτερο να μην της μιλήσω πολύ γιατί μπορεί να μου γυρίσει μπούμερανγκ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Ποιος φεύγει;

Κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και εμείς σας έχουμε ένα mega spoiler σχετικά με την αποχώρηση μεγατόνων που πρόκειται να δούμε σήμερα και που περιμέναμε εδώ και καιρό να συμβεί!

Το χθεσινό τεστ δημιουργικότητας έφερε μεγάλη δυσκολία στους 11 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ετοιμάζονται να μπούνε με φόρα στην 10άδα και χρειάστηκε να φτιάξουν ένα πραγματικά λαχταριστό γλυκό για να το πετύχουν.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν και τόσο καλά για όλους και έτσι σήμερα πρόκειται να δούμε τη δοκιμασία αποχώρησης, η οποία θα είναι κατά βάση γυναικεία υπόθεση.

Ντέμη, Μαριάννα και Κατερίνα πρόκειται να αναμετρηθούν, μετά από σκληρές ατάκες που έπεσαν στο χθεσινό επεισόδιο, και έτσι θα δούμε μία από αυτές τις κυρίες να αφήνει πίσω της μιας για πάντα τον διαγωνισμό.

Όπως μετέδωσε λοιπόν η εκπομπή «Ευτυχείτε», η παίκτρια που αποχωρεί δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λένη, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία μέχρι στιγμής η πιο viral παίκτρια του διαγωνισμού μιας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις φαρμακερές ατάκες της για τους συμπαίκτες της.