Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά σήμερα στο πρόσωπο είναι άλλος

Πόσο έχει αλλάξει ο επιτυχημένος ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά σήμερα στο πρόσωπο είναι άλλος

Μια πρόσφατη φωτογραφία του αγαπημένου και επιτυχημένου ηθοποιού, Πάνου Μιχαλόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας και πάθαμε σοκ, αφού στο πρόσωπο είναι άλλος. Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά, που τα τελευταία χρόνια παραμένει εκτός τηλεόρασης, έχει πάρει την απόφαση να απέχει και από τα φώτα της showbiz.

Ο 71χρονος σήμερα ηθοποιός, ο οποίο είχε «κάψει» τις καρδιές πολλών Ελληνίδων και μεσουρανούσε την εποχή των ελληνικών ταινιών, μαζί με άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς, τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί οι φήμες να τον ήθελαν να επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας και στο θέατρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Πάνος Μιχαλόπουλος πλέον ασχολείται με τις αγροτικές του καλλιέργειες εκτός Αθήνας.

Στην δημοσιότητα πριν λίγες ώρες, ήρθε μια φωτογραφία του και είδαμε πως είναι σήμερα. Μπορεί να έχει αλλάξει στο πρόσωπο λόγω των χρόνων που έχουν περάσει, ωστόσο ακόμη και μετά από τόσα χρόνια παραμένει άκρως γοητευτικός.

Την φωτογραφία του δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου.

Πάνος Μιχαλόπουλος πρώην σύζυγος Ρούλας Κορομηλά σήμερα

Ωστόσο, δείτε και τι έκανε η Ρούλα Κορομηλά χθες στο σπίτι της. Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της με μάσκα και στο πλευρό της να ποζάρει ένας άνδρας.

Λίγα λόγια για την καριέρα του Πάνου Μιχαλόπουλου, του πρώην συζύγου της Ρούλας Κορομηλά

Γεννήθηκε στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, ένα χωριό το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Έχει εμφανιστεί σε θεατρικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και σε βιντεοταινίες, από την δεκαετία του 1970, με σημαντική επιτυχία. Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009. Πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981.

Έχει κάνει δύο γάμους και έχει ένα γιο, τον Σωτήρη. Υπήρξε παντρεμένος (1988 - 1990, ο δεύτερος γάμος) με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.