Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν φαντάζεστε τι τον πιάσαμε να κάνει με την Ζέτα Μακρυπούλια έξω από το σπίτι τους

Αποκλειστικό! Τους έπιασε στα πράσα ο φωτογραφικός φακός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν φαντάζεστε τι τον πιάσαμε να κάνει με την Ζέτα Μακρυπούλια έξω από το σπίτι τους

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπιασε την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έξω από το σπίτι τους και... δεν φαντάζεστε τι έκαναν! Συγκίνησαν όλη την γειτονιά τους.

Οι τελευταίοι δύο μήνες άλλαξαν άρδην την καθημερινότητά τους, παράλληλα όμως τους έφεραν ακόμα πιο κοντά, αφού είχαν περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον. Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδεψαν μαζί σε άλλους κόσμους που μόνο η μουσική του πρώτου μπορεί να φτάσει, με το YOU να τους συναντάει σε μία πιο απλή και καθημερινή στιγμή, έξω απ' το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη, να ταΐζουν τις αδέσποτες γάτες που βρίσκονται στην περιοχή.

Το ζευγάρι δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα τετράποδα που περιστρέφεται κυρίως γύρω απ' τη Ζάννη, την αδέσποτη σκυλίτσα που ζει κάτω απ' την ίδια στέγη τα τελευταία τρία χρόνια και ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά την δεκαετία έρωτα που ζουν. Φέτος για πρώτη φορά γιόρτασαν με διαφορετικό τρόπο το Πάσχα (με ρόμπα και τηλεόραση, όπως παραδέχτηκε) κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να τους επηρέασε, αφού σε κάθε τους έξοδο συνεχίζουν να χαμογελούν διάπλατα. Αυτές τις μέρες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, αν και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η κατάσταση παραμένει ασαφής τόσο για τους τραγουδιστές, όσο και για τους ηθοποιούς.

Φωτογραφίες από την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έξω από το σπίτι τους

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σπίτι

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια φωτογραφίες YOU

Εσωτερικές αναζητήσεις εν μέσω εγκλεισμού

Μαζί με ελεύθερο χρόνο, αυτές οι μέρες τους έδωσαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους αναζητήσεις, με την Ζέτα Μακρυπούλια να γράφει πριν από λίγες μέρες: «Κι εγώ έχω ξεκουραστεί, έχω μαγειρέψει, έχω κλαδέψει, έχω τρέξει, έχω κάνει διαλογισμό, έχω καθαρίσει όλο το σπίτι, έχω δει σήριαλ, έχω διαβάσει, έχω κουρέψει, έχω βαρεθεί, έχω μελαγχολήσει, έχω ακούσει μουσική, έχω χορέψει, έχω γελάσει, έχω κλάψει, ΟΛΑ. Παραμένω θετική, ψύχραιμη και ευγνώμων που τουλάχιστον έχω χρόνο να παρατηρώ όλα αυτά». Πλέον βρισκόμαστε στο τέλος της καραντίνας, με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να απορεί αν θα γίνουμε καλύτεροι ή χειρότεροι μέσα απ' αυτήν την κατάσταση.

Η μουσική το καλύτερο αντίδοτο...

Αν και δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για το άνοιγμα των χώρων εκδηλώσεων και οι συναυλίες αναβάλλονται κατά συρροήν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρήκε τρόπο να κρατήσει στους θαυμαστές του ακόμα και μέσα στην καραντίνα με online εμφανίσεις, κάτι που έκαναν και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η μουσική τους κράτησε συντροφιά στην καθημερινότητά τους πάντως, αφού έπαιξε ρόλο στη γνωριμία τους και συνεχίζει να παίζει στη σχέση τους.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες το κανάλι του ΑΝΤ1 πήρε μια απόφαση για τη Ζέτα Μακρυπούλια και το μέλλον της εκπομπής της εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Δείτε εδώ όλα όσα αποφάσισαν