Ελένη Φουρέιρα: Η άγνωστη φωτογραφία με φαβορί της Eurovision που είδε το φως

Δείτε την για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Η άγνωστη φωτογραφία με φαβορί της Eurovision που είδε το φως

Το φως της δημοσιότητας είδε μια άγνωστη φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα και ένα πρόσωπο φαβορί της Eurovision του 2018. Μάλιστα, την μοιράστηκε και η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα έλαβε συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμότο 2018, όπου και έφτασε στην δεύτερη θέση. Στην πρώτη ωστόσο, έφτασε το Ισραήλ με μια τραγουδίστρια η οποία από την πρώτη στιγμή έγινε viral με το τραγούδι της και την θεωρούσαν φαβορί.

Ο λόγος για την Νέτα Μπαρζιλάι, η οποία είπε το τραγούδι με τον τίτλο "Toy" και οι στίχοι του ήταν στα αγγλικά, εκτός από μια φράση στα εβραϊκά. Μετά την κυκλοφορία του στο YouTube, το βίντεοκλιπ του τραγουδιού έλαβε 20 εκατομμύρια προβολές και 232.000 likes μόλις δυο μήνες πριν την έναρξη της Eurovision.

Στις 8 Μαΐου 2018, η Μπαρζιλάι εμφανίστηκε στον α' ημιτελικό της Eurovision, έλαβε 283 πόντους και προκρίθηκε στον τελικό. Στις 12 Μαΐου 2018, εμφανίστηκε στον τελικό και κατέκτησε την πρώτη θέση με 529 πόντους.

Μια κοινή φωτογραφία, άγνωστη σε εμάς, είδε το φως της δημοσιότητας όπου Ελένη Φουρέιρα και Νέττα είχαν ποζάρει μαζί.

Ελένη Φουρέιρα Eurovision Νέτα

Ωστόσο, δείτε και μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα. Πόζαρε μόνο με ένα σεντόνι.

Ποια είναι η Νέτα, το φαβορί της Eurovision που πόζαρε με την Ελένη Φουρέιρα στην άγνωστη αυτή φωτογραφία

Η Μπαρζιλάι γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1993 στο Χόντ Χασαρόν, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στην Νιγηρία όπου έζησε για τέσσερα χρόνια προτού επιστρέψει στο Ισραήλ. Πριν την υποχρεωτική στρατολόγησή της στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις, συμμετείχε έναν χρόνο στο εθελοντικό πρόγραμμα των παραστρατιωτικών ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων και πραγματοποίησε την στρατιωτική της θητεία στο Ισραηλινό Ναυτικό.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Μπαρζιλάι συμμετείχε στο HaKokhav HaBa με το τραγούδι "Rude Boy" της Ριάνα. Αφού συγκέντρωσε το 82% της ψηφοφορίας, συνέχισε στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού με το τραγούδι "Hey Mama" του David Guetta. Τον Φεβρουάριο του 2018, ερμήνευσε το "Wannabe" των Spice Girls και προχώρησε στην επόμενη φάση μετά από επιλογή των κριτών.

Το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε η Μπαρζιλάι στο HaKokhav HaBa ήταν το "Gangnam Style" του Psy και το "Tik Tok" της Kesha. Έλαβε 210 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και το κοινό και κέρδισε την πρώτη θέση και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.