Στην παραλία ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη - Τα παιχνίδια με το γιο τους στην άμμο

«Λιώσαμε» με τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην παραλία ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη - Τα παιχνίδια με το γιο τους στην άμμο

Τώρα που η καραντίνα τελείωσε, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν λίγο ποιοτικά το χρόνο τους, και έτσι αποφάσισαν να πάρουν τον γιο τους, Χάρη και να πάνε στην παραλία προκειμένου να παίξουν όλοι μαζί στην άμμο.

Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς φροντίζουν να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο τους, ειδικά τώρα που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν «παγώσει» προσωρινά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό, με την πρώτη ευκαιρία όταν τελείωσε η καραντίνα και έγινε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη αποφάσισαν να πάνε στην παραλία και να περάσουν λίγο χρόνο στον καθαρό αέρα δίπλα στη θάλασσα.

Αυτός που μάλλον ξετρελάθηκε με την ιδέα, ήταν ο γιος τους, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει με τα παιχνίδια του στην άμμο και τον μπαμπά του να τον φωτογραφίζει και να μοιράζεται το υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν και οι δυο γονείς.

Τα παιχνίδια του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη με τον γιο τους στην άμμο

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πρόσφατα είχε εκφράσει δημόσια την αγάπη του για την Αντιγόνη Ψυχράμη

O έρωτάς του άλλωστε δεν κρύβεται λεπτό και αυτό αποδεικνύεται από τη δημόσια εμφάνιση που έκαναν μαζί και δεν άφησαν λεπτό τα χέρια τους. Σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ!

Έτσι πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να θυμηθεί την ημέρα εκείνη και να εκφράσει για ακόμη μία φορά στην σύζυγό του τη μεγάλη αγάπη που της έχει.

«5 χρόνια πριν μου είπε το πιο όμορφο ναι της ζωής μου... @antigoni_psichrami ως τον ουρανοοοό» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.