Ανάρτηση "φωτιά" από την Μιμή Ντενίση: "Ακόμα δεν έχω ακούσει μία..."

Τι την έκανε έξαλλη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανάρτηση

Ανάρτηση "φωτιά" έκανε η Μιμή Ντενίση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram με την ίδια να αναφέρεται στο θέμα των καλλιτεχνών και να λέει μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ακούσει καμία σοβαρή πρόταση μέχρι τώρα.

Οι καλλιτέχνες περνούν και αυτοί δύσκολες ώρες αφού τα θέατρα είναι ακόμα κλειστά, η Μιμή Ντενίση έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της τα εξής:

"Περασαν σχεδον 2 μηνες απο τοτε που εκλεισαν θεατρα σινεμα χωροι ψυχαγωγιας ..κ ακομα δεν εχω ακουσει μια ολοκληρωμενη ανακοινωση για τον χωρο του Πολιτισμου!! Αναφερεται παντα ξωφαλτσα ..στο τελος σαν ναναι ενα μικρος ασημαντος κλαδος!!! Οποια κυβερνηση ανεβαινει στην εξουσια μιλαει αρχικα για την βαρεια βιομηχανια της Ελλαδας, τον Πολιτισμο!!!

Στα δυσκολα ομως δεν υπαρχει αυτη η βιομηχανια...Το κυριο θεμα αυτη την στιγμη δεν ειναι ποτε θ ανοιξουν τα θεατρα θα γινουν συναυλιες θα γυριστουν ταινιες..το σπουδαιο ειναι να υπαρξει να δημιουργηθει ενα fund , να δοθει ενα σημαντικο κεφαλαιο απο την Ευρωπη κ απο τα μεγαλα Ιδρυματα για την στηριξη ολων των εργαζομενων στον Πολιτισμο οπως κ ολων των επιχειρησεων που δημιουργουν Πολιτισμο..

Δεν πρεπει να παρακαλουν οι καλλιτεχνες πρεπει να διεκδικουν .. Ειναι αβεβαιο το ποτε θα μπορεσουμε να γυρισουμε στην δουλεια μας ,στην προσφορα μεσα απο την τεχνη μας οποτε πρεπει να υπαρξει συγκεκριμενο πλανο στηριξης μεχρι τοτε. Ολοι περιμενουμε με αγωνια ν ακουσουμε αυτο το ολοκληρωμενο σχεδιο για τον Πολιτισμο που θα διαλυσει την ανασφαλεια που εχει κυριευσει τον χωρο μας.Σε αλλες χωρες εχουν ηδη ανακοινωθει τα μετρα στηριξης".

Δείτε ωστόσο και τι είχε πει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι συνέβη;

Η Μιμή Ντενίση είχε κάνει μια ακόμα ανάρτηση 'φωτιά" στην οποία ξέσπασε - Τι είχε γράψει;

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός θέλησε να πει μερικά πράγματα για τα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες και για τα μέτρα κατά του COVID19 που έχει πάρει η χώρα μας. Η ίδια κάνει στην ουσία μια "σύγκριση' ας το πούμε, με άλλες χώρες και ξεσπά γιατί όπως λέει με την κρίση λένε μόνο αρνητικά για την χώρα μας, που χειρίστηκε όμως άψογα το όλο θέμα με τον ιό.

Ειδικότερα η ίδια έγραψε στην ανάρτηση που έκανε τα εξής:

"Πολλες ξενες εφημεριδες γραφουν για την επιτυχια της Ελλαδας στην εφιαλτικη αυτη μαχη με τον ιο.Μερικες με θαυμασμο αλλες με καταπληξη κ αλλες με υπεροψια τυπου..κοιτα να δεις οι Ελληνες!!! Με πιανουν τα νευρα μου οταν τα διαβαζω αυτα.

Γιατι ακομα κ για τις επιτυχιες μας υπαρχει μια κρυφη υποτιμηση.Οπως κ σπευδουν να προβλεψουν τις ζοφερες μερες για την Ελλαδα μετα..Καλα ..απο την εποχη της οι κονομικης κρισης μας εχουν πει τεμπεληδες αχρηστους απειθαρχους κλπ κ επιβιωσαμε..με χιλιες δυσκολιες..ετσι θα γινει κ τωρα αρκει ναμαστε ενωμενοι.την μερα που μια κυβερνηση θα κανει κατι καλο κ η αντιπολιτευση θα την συγχαιρει θαχουμε φτασει στο επιθυμητο.

Τωρα που εχουμε ολοι καιρο ξαναδιαβσατε λιγο Ιστορια..ειναι πανομοιοτυπες οι καταστασεις κ οι συμπεριφορες Ελληνων Τουρκων κ Ευρωπαιων κ τωρα κ το 1800 κ το 1821 κ το 1922 κ παντα.θα βγαλετε πολλα χρησιμα συμπερασματα για το μελλον..".

Πολλες ξενες εφημεριδες γραφουν για την επιτυχια της Ελλαδας στην εφιαλτικη αυτη μαχη με τον ιο.Μερικες με θαυμασμο...

Posted by Mimi Denissi on Friday, April 17, 2020