«Παλάτι» το σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη - Τη διαφορά κάνει η μαρμάρινη σκάλα

Και φυσικά... τα χαλιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παλάτι» το σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη - Τη διαφορά κάνει η μαρμάρινη σκάλα

Το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον σύζυγό της, η Δέσποινα Μοιραράκη μοιάζει με πραγματικό παλάτι, αφού σε όλους τους χώρους δεσπόζουν τα εντυπωσιακά χαλιά ενώ τη διαφορά κάνει σε κάθε περίπτωση η επιβλητική μαρμάρινη σκάλα.

Η Βασίλισσα του Χαλιού δεν θα μπορούσε να μένει σε ένα σπίτι που να μην είναι εντυπωσιακό και έτσι σε όσες φωτογραφίες έχει ανεβάσει από αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει κλέψει την καρδιά!

Η Δέσποινα Μοιραράκη αυτόν τον καιρό πέρασε μπόλικο από τον χρόνο της στο σπίτι και έτσι όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», «Η καραντίνα με έκανε να χαρώ το σπίτι μου».

Και πως να μην το χαρεί αφού είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Από τον κήπο μέχρι το σαλόνι, όλες οι γωνιές αυτού του σπιτιού είναι πραγματικά μοναδικές, ενώ μέσα έχει και γυμναστήριο, όπου είδαμε τη Δέσποινα Μοιραράκη να κάνει τις ασκήσεις της άβαφη.

Η ίδια πέρασε πολλές από τις ώρες της αυτόν τον καιρό στο σπίτι λόγω της καραντίνας προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό και να προστατεύσει και τους γύρω της, ωστόσο δε φαίνεται να πέρασε καθόλου άσχημα.

Αυτό είναι το σπίτι - παλάτι της Δέσποινας Μοιραράκη

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει χαρακτηριστεί ώς η «βασίλισσα των χαλιών». Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Οι γονείς της Γεώργιος και Αναστασία Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

  • Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει γεννηθεί το 1960.
  • Είναι 58 ετών.
  • Έχει δύο γιους, το Γιώργο και τον Τάσο.
  • Έχει μία αδερφή τη Σοφία, η οποία είναι δύο χρόνια μικρότερη.