Βανέσα Μπράιαντ: Σπαραγμός με το γράμμα που της άφησε ο Κόμπι πριν πεθάνει

Τα λόγια της συγκινούν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βανέσα Μπράιαντ: Σπαραγμός με το γράμμα που της άφησε ο Κόμπι πριν πεθάνει

Της σπάραξε την καρδιά, το τελευταίο γράμμα του Κόμπι Μπράιαντ στην γυναίκα του Βανέσα. Η ίδια το βρήκε ψάχνοντας κάποια πράγματα και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Ο μπασκετμπολίστας και η κορούλα τους Gigi δεν είναι πια εδώ, αφού πέθαναν στο φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Η Βανέσα επουλώνει ακόμα τις πληγές της από την τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα, ωστόσο η ίδια νιώθει ευγνώμων που ξύπνησε, όπως έγραψε την ημέρα των γενεθλίων της μαζί με τα τρία της κορίτσια. Ακόμα ανέφερε ότι κάθε χρόνο στην ημέρα αυτή ο άντρας της της άφηνε ένα γράμμα. Μόνο που αυτή τη φορά έμελλε να το διαβάσει μόνη της.

"Χθες, βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στην αγάπη της ζωής μου. Από τον, Πάπι σου. Περίμενα να ανοίξω άλλο ένα γράμμα την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου έδωσε κάτι για να κοιτάξω το σήμερα. Η ειρωνεία είναι ότι ο Κόμπι είχε μία φωτογραφία μου, όπου με κρατούσε ένας άγγελος. Μου λείπει η αγάπη της ζωής μου και η γλυκιά μου Μαμασίτα. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία γλυκά μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα" έγραψε στο ποστ που ακολουθεί.

Μας είχε ραγίσει όμως την καρδιά και με μια άλλη ανάρτηση που είχε κάνει στην μνήμη του αγαπημένου της Κόμπι.

Πριν το γράμμα που άφησε στην Βανέσα ο Κόμπι Μπράιαντ σπαραγμός είχε έρθει και με μια ανάρτηση για την μικρή τους Gigi

Ειδικότερα η μικρή Gigi που "έχασε" την ζωή της μαζί με τον μπαμπά της., θα γινόταν 14 ετών. Η μητέρα της μετρά ακόμα τις πληγές από την τραγωδία που τους βρήκε και έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

"Χαρούμενα 14α γενέθλια στο γλυκό μου κορίτσι, Gianna. Η μαμά σου σε αγαπάει περισσότερο απ’ όσο μπορώ να σου δείξω. Είσαι η ψυχή μου για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ κάθε μέρα. Εύχομαι να ξύπναγα και να σε είχα εδώ δίπλα μου. Μου λείπουν το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου, τα πειράγματά σου.

Μου λείπουν τα πάντα από εσένα Gigi μου. Σε αγαπάω τόσο πολύ!!!. Για τον εορτασμό των γενεθλίων της Gigi σήμερα, σκεφτείτε να φορέσετε κόκκινο, σαν μια πράξη καλοσύνης ή να δείξετε πώς θα παίξετε με τον τρόπο της Gigi, καθώς ό, τι έκανε το έκανε με καλοσύνη. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το hashtag #PlayGigisWay. Σας ευχαριστώ.".