Γιώργος Λιάγκας: «Βόμβα»! Έφυγε από την εκπομπή του και πήγε στον ALPHAtv

Το πρόσωπο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και πήγε σε εκπομπή «φωτιά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Βόμβα»! Έφυγε από την εκπομπή του και πήγε στον ALPHAtv

Από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έφυγε πριν από λίγο καιρό ένα πρόσωπο «φωτιά» και όπως έγινε γνωστό πήγε στο κανάλι του Alpha tv. Η είδηση μάλιστα αυτή είναι «βόμβα», αφού πήρε μεταγραφή σε μια εκπομπή που δεν περιμέναμε.

Πρόκειται για την Ελεάννα Τρυφίδου η οποία αποχώρησε από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, στις αρχές του χρόνου και τώρα όπως έγινε γνωστό ανήκει στο δυναμικό του Alpha tv.

Συγκεκριμένα, πήγε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη. Η μεταγραφή αυτή της Ελεάννας Τρυφίδου πως είναι πλέον στην αρχισυνταξία της εκπομπής έγινε γνωστή από τους τίτλους του προγράμματος.

Γιώργος Λιάγκας εκπομπή ALPHA tv Ελεάνα Τρυφίδου

Να σημειώσουμε πως για τον ΣΚΑΙ έγινε επίσης γνωστό πως ξηλώνουν το πλατό αγαπημένης εκπομπής.

Τα πρώτα λόγια που είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελεάννα Τρυφίδου πριν την είδηση πως έφυγε και πήγε στον ALPHAtv

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελεάννας Τρυφίδου από τον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχολιάζοντας πως η ζωή προχωράει και εξηγώντας πώς θα πορευθεί αυτός και οι συνεργάτες του στο εξής.

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση της αποχώρησης της Ελεάννας Τρυφίδου από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και από την πλευρά του, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο μέσα από την εκπομπή του.

Έτσι είπε:

«Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος. Δοκιμάζομαι πολύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Με την Ελεάνα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πολλά χρόνια έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί από το Star, κάναμε μαζί ραδιόφωνο αργότερα εκπομπές, μετά ανέλαβε την αρχισυνταξία. Είναι σαν αδερφή μου, είναι σαν οικογένειά μου. Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενωνόνται, οι ικανοί άνθρωποι δε χάνονται. Η Ελεάνα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και δε θα πάει χαμένη. Από σήμερα δε θα είμαστε μαζί τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκπομπή».

Όπως έγινε γνωστό, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το τέλος της συνεργασίας τους μόλις χθες!