Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις δείτε το δωμάτιο των κοριτσιών της

Ροζ και εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις δείτε το δωμάτιο των κοριτσιών της

Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις δείτε το δωμάτιο των κοριτσιών της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Εντυπωσιακό και ροζ, θα σας ξετρελάνει καθώς είναι κοριτσίστικο και διακοσμημένο με πολύ όμορφα πράγματα μέσα σε αυτό.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ενεργός χρήστης στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.Όλο αυτό το διάστημα η γνωστή ηθοποιός το πέρασε στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, και τις δύο κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα.

Η ηθοποιός λατρεύει το παιχνίδι και τις δραστηριότητες μαζί με τις κόρες της. Τα δύο παιδιά της αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και αυτός είναι και ο λόγος που τους έχει μεγάλη αδυναμία.

Πριν μερικές ώρες, η Πηνελόπης Αναστασοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μία φωτογραφία από το «ροζ» παράδεισο που έχει φτιάξει για τα κορίτσια της, ο οποίος είναι γεμάτος παιχνίδια και όμορφες γωνιές. Δείτε και την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε πριν μερικές ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου κόρες δωμάτιο

Εκτός από το δωμάτιο των κοριτσιών της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχασε και 7 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήρε μία πολύ σοβαρή απόφαση και έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος, μιας και έχασε συνολικά 7 κιλά λίπους από το σώμα της. Η ίδια μάλιστα έκανε ξεκάθαρο πως ήταν κάτι που είχε ανάγκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot ήταν η γνωστή ηθοποιός, η οποία θέλησε να μιλήσει για μία μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της και δεν είναι άλλη από μία σημαντική απώλεια βάρους.

Όπως εξήγησε η ίδια, μετά από την εγκυμοσύνη, θέλησε να κάνει μία αλλαγή στον εαυτό της και έτσι το πήρε απόφαση να ξεκινήσει να δουλεύει για να δει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να νιώσει καλύτερα, ενώ πολύ συγκινητικά ήταν και τα λόγια της για την Έρρικα Μπρόγιερ.

Τι αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα 7 κιλά λίπους που έχασε

«Ένιωθα βαριά. Αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου, ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά. Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά, ή να μην μπορεί να με σηκώσει ο παρτενέρ μου εύκολα. Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι, να βάλω μαγιό και να μην πετάει η κοιλίτσα μου και τα πόδια μου να είναι πιο λεπτά.

Για μένα μιλάω. Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρυσι φορούσα σορτσάκι και πρόπερσι που ήμουν έγκυος, αλλά εγώ για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου, που μου άρεσε όπως ήμουν κι όλα cool. Γενικά το περνάω αυτό με το σώμα μου. Είναι πάρα πολύ προσωπικό θέμα το πώς θες να μοιάζεις. Δεν αφορά κανέναν.

Εγώ την πήρα αυτήν την απόφαση καθαρά για τον εαυτό μου, για λόγους πρακτικούς, δουλειάς. Και γιατί επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια εγκυμοσύνες και λοχίες, θέλω να νιώσω πιο αδύνατη. Έχασα επτά κιλά λίπος. Ξεφορτώθηκα, όχι έχασα» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.