Αποστόλης Τότσικας: Πόζαρε ημίγυμνος και έκανε το Instagram να παραληρεί

Θα πάθετε σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποστόλης Τότσικας: Πόζαρε ημίγυμνος και έκανε το Instagram να παραληρεί

Το Instagram έκανε να παραληρεί ο Αποστόλης Τότσικας με την πιο... καυτή φωτογραφία του. Πόζαρε ημίγυμνος και «έριξε» το λογαριασμό του. Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε σε επανάληψη μέσα από την καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» στην οποία πρωταγωνιστεί, ωστόσο είναι καθημερινός χρήστης και των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω των διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί.

Δίνοντας στη φωτογραφία τον τίτλο «Raw», δηλαδή «ωμό», η ταλαντούχα φωτογράφος σύζυγος του, κατάφερε να απαθανατίσει τη γοητεία του ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα σε μια μόνο φωτογραφία. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή.

Την κορούλα ωστόσο του Αποστόλη Τότσικα την έχετε δει; Είναι μια σκέτη γλύκα!

Λίγα λόγια για τον Αποστόλη Τότσικα που πόζαρε ημίγυμνος και έκανε το Instagram να παραληρεί

Το 2007 οι Αποστόλης Τότσικας, εμφανίζεται στην τηλεόραση με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που θα τον κάνει ευρέως γνωστό, αυτόν του Άρη στην κοινωνική σειρά του Αλέξανδρου Πανταζούδη Μαζί σου. Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2006 - 2007, τιμάται με το ρόλο του Ορέστη στην Ηλέκτρα του Πέτερ Στάιν. Η περιοδεία της παράστασης στην Αμερική και σε άλλα μέρη του εξωτερικού τον βοήθησε ιδιαίτερα για ένα καλό άνοιγμα στη διεθνή του καριέρα.

Αργότερα εμφανίστηκε και στην κωμική σειρά του Alpha "Υπέροχα πλάσματα", ως γκεστ σταρ στο ρόλο ενός νεαρού delivery boy τον οποίο και ερωτεύεται το Μιτσάκι (Μυρτώ Αλικάκη). Ο Αποστόλης υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη και στην Αθήνα κατά την περίοδο 2007-08.

Τη σεζόν 2011-2012 τον απολαύσαμε για περισσότερο καιρό, σε έναν αμιγώς κωμικό ρόλο. Πρόκειται για τον «Δημήτρη Ακίνδυνο» της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Πίσω στο σπίτι». Στην συγκεκριμένη σειρά συνεργάζεται με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον οποίο και παρακολουθούσε μικρός όταν συνεργαζόταν με τον πατέρα του, αλλά και την Μαρία Καβογιάννη. Παράλληλα, στο θέατρο υποδύεται έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτόν του..κωμικού Κόμη Δράκουλα στην παράσταση "Τερατώδη προβλήματα". Στον κινηματογράφο, πρωταγωνίστησε στην μικρού μήκους ταινία "Τσέλσι-Μπαρτσελόνα" όπου στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας το 2012 απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Τον χειμώνα του 2012 βρέθηκε στην υπερπαραγωγή του Εθνικού θεάτρου "Οδύσσεια" σε σκηνοθεσία του Robert Wilson και σε συμπαραγωγή με το ιστορικό "Piccolo Teatro" του Μιλάνου. Η "Οδύσσεια" ταξίδεψε στην Ιταλία τον Απρίλιο του 2013 για 4 εβδομάδες και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το κοινό και όχι μόνο.