Κι όμως η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη από το My Style Rocks έφτιαξε μάσκες με στολίδια επάνω

Δείτε τις δημιουργίες της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη από το My Style Rocks έφτιαξε μάσκες με στολίδια επάνω

Κι όμως! Η πρώην expert του My Style Rocks έφτιαξε μάσκες με στολίδια επάνω και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες με τις δημιουργίες της. Δείτε τι έφτιαξε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξέρει σίγουρα πολλά περισσότερα από εμάς από στιλ και μόδα, αφού άλλωστε αυτό είναι και το επάγγελμά της. Η ίδια δε έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, ενώ ακόμα και οι καλλιτέχνες που ντύνει μας έχουν εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Έτσι τώρα που η πανδημία έκανε την μάσκα υποχρεωτικό αξεσουάρ αποφάσισε να δώσει λίγο χρώμα στην ζωή μας.

Μάλιστα οι τιμές στις μάσκες, λόγω της ζήτησης, έχουν πάει στον θεό με πολύ κόσμο να λέει ότι δεν μπορεί να βρει. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρήκαμε λοιπόν τις όμορφες δημιουργίες που έφτιαξε και φυσικά τις διάσημες κυρίες που πήραν ήδη την δική τους μάσκα προστασίας.

μάσκες με στολίδια από Αλεξάνδρα Κατσαϊτη
Βίκυ Μπαροκούλα με μάσκα Αλεξάνδρας Παζαϊτη

Η έκπληξη που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης από το My Style Rocks στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη που έφτιαξε μάσκες με στολίδια επάνω

Προς έκπληξή της, οι δυο φίλοι της, Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Μαστρόκαλος (Mi-Ro) την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Κολωνάκι για να της δώσουν μια τούρτα σοκολάτα με ένα κεράκι.

Οι δύο Έλληνες σχεδιαστές την συνάντησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας της για να της ευχηθούν και να της κάνουν μια μοναδική έκπληξη δίνοντάς της μια τούρτα για να σβήσει το κερί των γενεθλίων της και να το γιορτάσει έστω και με αυτόν τον "περίεργο" τρόπο.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις φυσικά όταν έδωσαν την τούρτα στην αγαπημένη τους φίλη και μετά έφυγαν μιλώντας μέσω βίντεο κλήσεων για το υπόλοιπο της ημέρας.

Μπορεί όλοι να ζούμε δύσκολες καταστάσεις αυτήν την περίοδο με τα μέτρα κατά της πανδημίας, ωστόσο όταν υπάρχει θέληση και πάντα με την σωστή τήρηση των μέτρων μπορείς ακόμα και έτσι να γιορτάσεις και το αποδεικνύουν και οι σχεδιαστές μόδας.

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί την τρυφερή και γλυκιά στιγμή με τους ακόλουθούς της και όχι μόνο, λέγοντας χαρακτηριστικά, «My friends are crazier than I am» (οι φίλοι μου είναι πιο τρελοί από εμένα) στα insta stories της.