Νίκος Μουτσινάς: Το αδιανόητο σχόλιο για την παραμονή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open

Είναι θεούλης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Το αδιανόητο σχόλιο για την παραμονή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open

Στα ευχάριστα που μας ήρθαν από το Open για την ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι. Δείτε το αδιανόητο σχόλιο που έκανε για την παραμονή της στο κανάλι.

Το κανάλι ανανέωσε το συμβόλαιο με την γνωστή παρουσιάστρια και ο συνάδελφός της, θέλησε μέσα από την δική του εκπομπή να της δώσει τα συγχαρητήριά του. Μάλιστα πέταξε και μια χιουμοριστική ατάκα, για την εκπομπή της Καινούργιου. Ποια αυτά που είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ;

"Αρχικά νου πούμε συγχαρητήρια στην KatKen. Μπράβο στο Open που της ανανέωσε για δύο χρόνια. Μπράβο, πολύ καλή επιλογή, μπράβο το κορίτσι να είναι καλά" είπε ο Νίκος Μουτσινάς που στην συνέχεια έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

"Είμαστε περήφανοι σαν χώρα, αλλά πρέπει να φτιάξετε λίγο την ρύθμιση. Ο άλλος της είπε ότι το κοτόπουλο έχει συγγένεια με τον τυραννόσαυρο και αυτή την ενδιέφερε, αν βγαίνει μπρονζέ. Θέλω να καταλάβουμε λίγο τα σημαντικά. Τα σημαντικά δεν είναι ότι το κοτόπουλο έχει συγγένεια με τυραννόσαυρο, έχει ότι πάει τζάμπα το σαλάριουμ".

Να πούμε φυσικά ότι και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από την δική της εκπομπή.

Τι ανέφερε η ανακοίνωση για την παραμονή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, για την οποία έκανε το αδιανόητο σχόλιο ο Νίκος Μουτσινάς;

Eιδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έβγαλε τα εξής:

"Το Open ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα 2 χρόνια. Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και τα καλύτερα έρχονται!".

Κατερίνα Καινούργιου υπογραφή συμβολαίου με Open