Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε στο "καρφί" της Χριστίνας Παππά - "Κατά καιρούς έχει..."

Την είχε πει αφελή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε στο

Στο "καρφί" που είχε πετάξει η Χριστίνα Παππά, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την παρουσιάστρια που βλέπουμε στο J2US να μιλά στην κάμερα της εκπομπής του Open. Δείτε παρακάτω τα όσα είπε στην κάμερα του Ευτυχείτε.

Για την Χριστίνα Παππά αλλά και για την κριτική που δέχτηκε από τον Σταμάτη Φασουλή μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα του Ευτυχείτε. Η πρώην παίκτρια του J2US είχε πει μεταξύ άλλων ότι η Σπυροπούλου είναι λίγο 'αφελής" και ότι ζει σε ένα δικό της κόσμο. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί της. Τι είπε όμως τώρα η παρουσιάστρια για όλα αυτά;

Ειδικότερα η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: "Η Χριστίνα Παππά έχει κατά καιρούς τα παραπονάκια της... δεν πειράζει καλή καρδιά". Αναφορικά δε με το αν είχε προηγηθεί κάτι μεταξύ τους, είπε ότι δεν ξέρει κάτι. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε.

Δείτε ωστόσο και τι είπε ο Σταμάτης Φασουλής για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. "Τελικά είναι...".

Ποιο ήταν το καρφί που είχε πετάξει η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που της απάντησε τώρα μέσα από το Ευτυχείτε;

Για το σκηνικό που έγινε στο J2US ανάμεσα στον Σταμάτη Φασουλή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή Ευτυχείτε. Τι είπε για την γνωστή παρουσιάστρια και για τα όσα έγιναν και ποιο αυτό που αποκάλυψε;

Η Χριστίνα Παππά σχολίασε λοιπόν την κόντρα που ξέσπασε και τις ειρωνείες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Σταμάτη Φασουλή στο Just The 2 Of Us. "Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open.

Ειδικότερα η ίδια είπε ότι κάτι της είχε κάνει στο παρελθόν με την ίδια μάλιστα να αναφέρει ότι έχει μιλήσει μαζί της για αυτό.

"Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί” είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.