H σπόντα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Δεν υπάρχει επικοινωνία. Υπάρχει έντονος χωρισμός»

Που αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H σπόντα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Δεν υπάρχει επικοινωνία. Υπάρχει έντονος χωρισμός»

H σπόντα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Δεν υπάρχει επικοινωνία. Υπάρχει έντονος χωρισμός». Για ποιο πρώην ζευγάρι πέταξε ο παρουσιαστής τα "καρφιά" του στον αέρα της εκπομπής του; Και τι άλλο σχολίασε.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τον χωρισμό της Μαρίας Καλάβρια και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δημοσιογράφος της εκπομπής έφερε στο φως όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους και σχολίασαν το θέμα.

Φυσικά ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και πέταξε τις σπόντες του για το πρώην πλέον ζευγάρι.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είχαν καλή σχέση το τελευταίο διάστημα, γιατί όταν ο ένας λέει τη μία μέρα σε μία εκπομπή ότι είμαστε μαζί, η λέει ότι δεν είμαστε.

Αυτό πάει να πει ότι δεν υπάρχει επικοινωνία. Υπάρχει έντονος χωρισμός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.Να σημειώσουμε πως μιας και είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και για τον ΣΚΑΙ έγινε επίσης γνωστό πως ξηλώνουν το πλατό αγαπημένης εκπομπής.

Ωστόσο δείτε το παρασκήνιο του χωρισμού που πέταξε σπόντες ο Γιώργος Λιάγκας

Στη σημερινή εκπομπή του Πρωινού, μετά τα όσα έλεγε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πως εξακολουθεί να είναι ακόμα ζευγάρι με τη Μαρία Καλάβρια, εκείνη βγήκε και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού και αν εξακολουθούν να είναι ακόμα μαζί, με τη Μαρία Καλάβρια να δίνει σήμερα το πρωί την τελική της απάντηση.

Μιλώντας στο Πρωινό, ξεκαθάρισε πως δεν είναι πια μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Εξεπλάγην χθες, γιατί ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που αποφασίσαμε να «παγώσουμε» τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί.

Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Έχουμε στα προφίλ μας από μία φωτογραφία ο καθένας γιατί κι εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές…

Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει… Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις…

Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω…» , είπε χαρακτηριστικά.