Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει! Θα πάθετε πλάκα

Η καραντίνα της έκανε καλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει! Θα πάθετε πλάκα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει και θα πάθετε πλάκα. Η ίδια σε συνέντευξη της εξήγησε πως η καραντίνα της έκανε καλό και ποιος ο λόγος που έχασε κιλά όσο έμεινε κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τήρησε και εκείνη την καραντίνα και έμεινε στο σπίτι της και έκανε όσο λιγότερες μετακινήσεις μπορούσε. Η ίδια πλέον έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς και μάλιστα έχει ξεκινήσει και τα γυρίσματα για το μουσικό show “Just The Two Of Us”.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το τρίτο επεισόδιο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στην καραντίνα.«Είμαι από τις τυχερές – άτυχες επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, είπα πως με ευνόησε σε αυτό τον τομέα η καραντίνα. Και επειδή το έριξα πολύ στην γυμναστική για να περνάει ο χρόνος ευχάριστα, έχασα 4-5 κιλά», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε ωστόσο και τι είπε ο Σταμάτης Φασουλής για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. "Τελικά είναι...".

Εκτός από τα κιλά που έχασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στο σχόλιο της Χριστίνας Παππά

Στο "καρφί" που είχε πετάξει η Χριστίνα Παππά, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την παρουσιάστρια που βλέπουμε στο J2US να μιλά στην κάμερα της εκπομπής του Open. Δείτε παρακάτω τα όσα είπε στην κάμερα του Ευτυχείτε.

Για την Χριστίνα Παππά αλλά και για την κριτική που δέχτηκε από τον Σταμάτη Φασουλή μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα του Ευτυχείτε. Η πρώην παίκτρια του J2US είχε πει μεταξύ άλλων ότι η Σπυροπούλου είναι λίγο 'αφελής" και ότι ζει σε ένα δικό της κόσμο. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί της. Τι είπε όμως τώρα η παρουσιάστρια για όλα αυτά;

Ειδικότερα η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: "Η Χριστίνα Παππά έχει κατά καιρούς τα παραπονάκια της... δεν πειράζει καλή καρδιά". Αναφορικά δε με το αν είχε προηγηθεί κάτι μεταξύ τους, είπε ότι δεν ξέρει κάτι. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε.