Αθήνα Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς «Έλα στη θέση μου»

Πότε έρχεται και πάλι στις οθόνες μας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθήνα Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς «Έλα στη θέση μου»

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει η αγαπημένη καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» και η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, την οποία μοιράστηκε και με τους δικούς της διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου.

Μπορεί τα γυρίσματα της επιτυχημένες σειράς να είχαν «παγώσει» λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και να βλέπουμε μέχρι στιγμής επαναλήψεις μέσα από τη συχνότητα του ALPHA TV, ωστόσο έρχονται νέα επεισόδια στις οθόνες μας, ενώ ξεκινάνε και τα καινούρια επεισόδια.

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε αυτούς τους δυο μήνες εκτός τηλεόρασης και τηλεοπτικών πλατό μαζί με την οικογένεια της σε καραντίνα στο σπίτι τους. Μάλιστα, πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις της, είχε μοιραστεί την καθημερινότητα της, μαζί με το γιο και το σύζυγο της.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως δεν ήταν τελείως ελεύθερη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού τόσο το διαδικτυακό της κατάστημα με τα κοσμήματα που σχεδιάζει, όσο και με τα ρούχα που έχει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη λειτουργούσαν κανονικά.

Ωστόσο, μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, σιγά σιγά όλοι μας γυρνάμε στην καθημερινότητα που είχαν πριν από τον κορωνοϊό. Και μαζί με την καθημερινότητα αυτή, επιστρέφουν και όλες οι σειρές που είχαν «παγώσει» τα γυρίσματα τους πριν από δυο μήνες μετά από την απόφαση της κυβέρνησης.

Αυτή είναι η αποκάλυψη για την Αθηνά Οικονομάκου και τη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Με μια ανακοίνωση μέσα από λογαριασμό στο Instagram έγινε γνωστή η ημερομηνία της επιστροφής της αγαπημένης σειράς του ALPHA tv, «Έλα στη θέση μου». Μάλιστα, την ανακοίνωση αυτή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Αθηνά Οικονομάκου, με μια ανάρτηση που έκανε στο insta story της.

Αθήνα Οικονομάκου Έλα στη θέση μου

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως «φωτιά» είναι η ανακοίνωση που έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη για την συλλογή ρούχων που σχεδιάζουν με τίτλο «Project Soma», εδώ και πολλούς μήνες. Η εταιρία τους έχει δει τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, τι συνέβη;