H Κάτια από το GNTM ποζάρει μόνο με το μαγιό της και "κόβει" την ανάσα - Απίστευτο σώμα

Έχει κορμάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Κάτια από το GNTM ποζάρει μόνο με το μαγιό της και

H Κάτια από το GNTM ποζάρει μόνο με το μαγιό της και "κόβει" την ανάσα, έχει απίστευτο σώμα και θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε. Η ίδια ξεκίνησε τις πρώτες της φωτογραφίσεις και όλο υπερηφάνεια ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Κάτια Ταραμπανκό πριν το GNTM είχε εμφανιστεί σε ελληνικές σειρές και σε βίντεο κλιπ, ωστόσο έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων. Μάλιστα ήταν μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, και ποστάρει διάφορες φωτογραφίες. Μάλιστα χθες ανέβασε και τις πρώτες τις φωτογραφίσεις με μαγιό.Η Κάτια έκανε την πρώτη φωτογράφισή της για γνωστή εταιρεία μαγιό και μας άφησε "κάγκελο" με το κορμί της.

Την είχαμε δει στις οντισιόν του GNTM με μαγιό βέβαια, ωστόσο είχαμε ξεχάσει ότι διαθέτει τόσο άψογες αναλογίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες «έσκασε» μια δυσάρεστη είδηση και για την Μαρτίνα. Τι συνέβη με τον γάμο της;

Λίγο πριν την Κάτια με το μαγιό και η Μαρία από το GNTM τρέλανε με την φωτογραφία της

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και είχε τραβήξει από πολλούς το ενδιαφέρον, όχι μόνο με τις δυνατότητες της, αλλά και με τον χαρακτήρα της αφού ήταν... αντράκι. Μπορεί μερικές από τις παίκτριες στο παιχνίδι να μην πίστευαν πως κάνει για μοντέλο, ωστόσο εκείνη δεν σταμάτησε να αποδεικνύει το αντίθετο. Μάλιστα, μια πρόσφατη απόδειξη είναι η φωτογράφιση, όπου πόζαρε με πρόβατα. Οι εικόνες είναι αδιανόητες και τους έκανε όλους να παραμιλούν.

Η Μαρία ήταν μια από τις κοπέλες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από το GNTM, ενώ έφτασε μέχρι και την τελική τετράδα. Μπορεί να μην πήγε τελικό ωστόσο, μετά το παιχνίδι δεν σταμάτησε να κυνηγάει το όνειρο της και οι φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram θα σε εντυπωσιάσουν.

Οι πιο πρόσφατες μάλιστα που έχει δημοσιεύσει έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα, αφού τόλμησε να ποζάρει σε ένα μαντρί με πρόβατα, φορώντας μια ένα maxi πουά φόρεμα με απίστευτο σκίσιμο στο πόδι. Δείτε και μόνοι σας... και ετοιμαστείτε να «μείνετε».