Γιώργος Μαργαρίτης: «Οι γιατροί μου λένε...»

Τρομερές αποκαλύψεις από τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Μαργαρίτης: «Οι γιατροί μου λένε...»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσα από την οποία αποκάλυψε το πώς πέρασε την καραντίνα, καθώς και τι ήταν αυτό που τον συμβούλευσαν να κάνει οι γιατροί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή του, θέλησε να μιλήσει για την δύσκολη αυτή περίοδο της καραντίνας και για το πώς βίωσε ο ίδιος αυτόν τον εγκλεισμό, ως ένας άνθρωπος που έχει μάθει να ζει στη νύχτα όλη του τη ζωή.

Πρώτα απ' όλα, ο Γιώργος Μαργαρίτης τόνισε πως θα πρέπει να γίνει κάτι για τους καλλιτέχνες που είναι από τους επαγγελματίες που έχουν πληγεί πολύ κατά την περίοδο της έξαρσης του κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε, πως την καραντίνα την πέρασε αναίμακτα παρόλο που είχε συνηθίσει να βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μαργαρίτης για όσα του έλεγαν οι γιατροί

«Είχα φίλους που μου τηλεφωνούσαν συνέχεια, γιατροί οι περισσότεροι και μου έλεγαν "Γιώργο κάτσε μέσα". Δεν έκανα τίποτα, μόνο καμιά βόλτα εδώ στα γύρω τετράγωνα, αλλά στο σπίτι είχα το γραφειάκι μου ήμουν μια χαρά. Εγώ είμαι παιδί της νύχτας δεν μπορώ να μείνω μέσα».

Όσο για το αν έστελνε sms πριν κάνει βόλτα, ο τραγουδιστής αστειεύτηκε και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα και ό, τι έκανε το έκανε ο γιος του, ενώ αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στην ιστορία της ζωής του Γιώργου Μαργαρίτη.

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις των παρουσιαστών, ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεκαθάρισε πως ως παλιός δε θέλει να βλέπει υποτιμητικά τους νέους, μιας και είναι τα παιδιά του όπως είπε, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως είναι σημαντικό, ειδικά σε τέτοιες εποχές, ο καθένας να τραβάει τον δικό του δρόμο και να κάνει δικά του πράγματα αν θέλει να ξεχωρίσει και να κάνει όνομα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: