Παραίτηση «βόμβα» στο MEGA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραίτηση «βόμβα» στο MEGA

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για την παραίτηση που υποβλήθηκε σήμερα στο MEGA, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που έγινε από την εκπομπή, «Στην φωλιά των Κουκου», και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, και αφορά ένα από τα πιο τρανταχτά ονόματα του καναλιού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, παραιτήθηκε από σύμβουλος μυθοπλασίας του καναλιού.

Αφορμή για την παραίτησή του Γιώργου Καπουζτίδη αποτέλεσε η όλη κατάσταση που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό με την έξαρση του κορωνοϊού, κατά την οποία δεν είναι δυνατόν να γίνουν νέες παραγωγές και γυρίσματα.

Ωστόσο το κανάλι ανανέωσε το ραντεβού του με τον γνωστό ηθοποιό για τον επόμενο χειμώνα και ξεκαθάρισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει φύγει από την οικογένεια του Mega, ωστόσο το Mega ανακοίνωσε πως το Σάββατο θα δούμε εκεί τον Χρήστο Μάστορα.

Γιώργος Καπουτζίδης παραίτηση Mega

Πέρα από την παραίτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, το Mega έκανε ακόμα μία νέα ανακοίνωση

Μόλις "έσκασε" νέα ανακοίνωση από το Mega που θα σας ενθουσιάσει! Τι είναι αυτό που ετοιμάζουν; Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε το κανάλι για αυτές τις μέρες.

Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαϊου στις 11 το βράδυ, στο MEGA.

Τραγούδια διαχρονικά, κομμάτια της μουσικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μελωδίες που αγγίζουν τη ψυχή και αφυπνίζουν τη μνήμη μας.

Η έκπληξη που μας ετοιμάζει το Mega - Όλα όσα αναφέρει η νέα ανακοίνωση

Αποφασίζοντας το ρεπερτόριο γι’ αυτή την εκπομπή ο Γιώργος Νταλάρας πήγε πίσω στην αρχή, στη ρίζα. Στον Μίκη Θεοδωράκη και στο δάσκαλο του, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, τον Βασίλη Τσιτσάνη, δύο θεμέλιους λίθους του ελληνικού τραγουδιού.

Με τους καταπληκτικούς μουσικούς και τους σπουδαίους καλεσμένους συναδέλφους του, άλλοτε σε ντουέτα και άλλοτε σε πολυφωνικά σχήματα ή σόλο, ο Γιώργος Νταλάρας θα μεταφέρει μέσα από την εκπομπή του MEGA αυτή την εξαίρετη μουσική, το μοναδικό ήθος και το όραμα που διατηρούν τα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι σήμερα. Δείτε ωστόσο και τι έγινε με την Άννα Βίσση στο Mega. Δυσάρεστα τα νέα.

νέα ανακοίνωση Mega Γιώργος Νταλάρας