Baby boom στη showbiz! Γέννησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη

Ευχάριστα νέα για την δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στη showbiz! Γέννησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη

Baby boom στη showbiz! Γέννησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, σήμερα Πέμπτη 7 Μαίου. Η ίδια όπως είχε γίνει γνωστό περίμενε αγοράκι και ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει σε εκπομπή του Open και είχε πει μεταξύ άλλων ότι είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ αποκάλυψε και ότι παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο, πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα είπε ότι είχαν αρχικά άλλα σχέδια αλλά ο ιός τους τα χάλασε.

Ποιες οι πληροφορίες για την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη που γέννησε

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό της, αφού εκείνη μένει μόνιμα μαζί με τον σύζυγό της στην Πάτρα, όμως είδε τον εγγονό της μέσα από φωτογραφίες και δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ για να μιλάει στην κόρη της. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η Μαρίσα δυσκολεύτηκε στην γέννα, όμως τέλος καλό όλα καλά.

Ο μικρός πρόκειται να πάρει το όνομα Διονύσης και η ευτυχισμένη γιαγιά περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα μπορέσει να δει την κόρη της και τον εγγονό της από κοντά.

"Θα μπω στον 8ο μήνα. Περιμένουμε αγοράκι, τον μικρό Διονύση. Το ανακοίνωσα στον άντρα μου πρώτα και μετά στη μαμά μου. Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα. Τώρα έχουμε αγχωθεί, τον τελευταίο καιρό, λόγω κορωνοϊού. Μένουμε σπίτι".

Ο σύζυγός μου είναι διαρκώς δίπλα μου. Ο γάμος μας έγινε πριν από δέκα μέρες. Είχαμε κανονίσει να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο. Αλλά ο κορωνοϊός μας τα χάλασε. Μας είπαν από το Δημαρχείο ότι δεν επιτρέπεται κανένας άλλος εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες. Και έτσι πήγαμε οι δυο μας και οι μάρτυρες. Η κολλητή μου και ο αδερφός του άντρα μου" είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Open.

Από την άλλη και η Χριστίνα Λαμπίρη περίμενε με αγωνία να γίνει γιαγιά αφού είχε δηλώσει. «Πάρα πολύ. Είμαι που είμαι αγχώδης, τώρα καταλαβαίνεις την κατάστασή μου. Σκέφτομαι πολλά. Τις πρώτες μέρες, το ότι δεν θα βρίσκεται κάποιος από εμάς κοντά της να τη βοηθά στα βασικά τουλάχιστον…», δείτε εδώ όσα είχε πει για το εγγονάκι της αναλυτικά.