"Έσκασε" ανακοίνωση από τον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

Ποια η απόφαση του σταθμού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Έσκασε" νέα ανακοίνωση από τον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη! Ποια η απόφαση του σταθμού για το μέλλον της παρουσιάστριας; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει στον Alpha και μάλιστα η συνεργασία τους ανανεώνεται για τα επόμενα 2 χρόνια. Πριν από λίγο ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, η οποία αναφέρει τα εξής:

Ο Alpha ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ξεχωρίσει στον τηλεοπτικό χώρο και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την ικανότητα που διαθέτει να αναδεικνύει τις ιστορίες αλλά και τους πρωταγωνιστές της ζωής μέσα από την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραμένει για τα επόμενα 2 χρόνια στην οικογένεια του Alpha επιβεβαιώνοντας τη δυνατή σχέση και την επιτυχημένη συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ισχυρή προσωπικότητα και την διεισδυτική της ματιά, είναι μία «δυνατή φωνή» που εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εποχή. Πριν από λίγες ημέρες σοκ προκάλεσε στο σοκ το 24,5% στην τηλεθέαση εκπομπής του σταθμού του ALPHAtv.

Ανακοίνωση «βόμβα» από τον ALPHAtv εκτός για την Ελεονώρα Μελέτη έσκασε και για ένα νέο πρόγραμμα «φωτιά»

Για 1η φορά στην Ελλάδα έρχεται το show φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv και το κανάλι έκανε την ανακοίνωση «βόμβα». Παρακάτω μάλιστα, θα δεις και πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή.

Πρόκειται για το «The Bachelor» ένα αμερικάνικο ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα για πρώτη δορά το 2002. Στο παιχνίδι δηλώνουν συμμετοχή άντρες και γυναίκες που θέλουν να βρουν τον έρωτα..

ALPHAtv The bachelor ανακοίνωση

Πιστεύεις στην αληθινή αγάπη; Νιώθεις έτοιμη να ερωτευτείς; Το show φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα. The Bachelor…

Ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Ζήσε την πιο ρομαντική… περιπέτεια! Γνώρισε τον σύντροφο της ζωής σου! Δήλωσε συμμετοχή στο www.thebachelor.gr

Να σημειώσουμε πως μετά την ελάφρυνση των μέτρων από τον κορωνοϊού, έρχεται ξανά και μια αγαπημένη σειρά του σταθμού.