Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητη κίνηση στον αέρα της εκπομπής - Έβγαλε τη μπλούζα και...

«Κάγκελο» οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητη κίνηση στον αέρα της εκπομπής - Έβγαλε τη μπλούζα και...

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή δε δίστασε και έκανε μία πραγματικά αδιανόητη κίνηση στον αέρα, μιας και καθώς ζεσταινόταν αποφάσισε να βγάλει για λίγο το μπλουζάκι της και έμεινε μόνο με το πουκάμισό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή της με ένα φανταστικό πουκάμισο και μία μπλούζα στο ίδιο χρώμα, το οποίο της ταίριαζε πάρα πολύ. Ωστόσο ο καιρός όλο και φτιάχνει και για το λόγο αυτό στο πλατό είχε πολύ ζέστη.

Χωρίς λοιπόν να ντραπεί καθόλου και χωρίς να σκεφτεί αν θα χαλούσε τα μαλλιά της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να βγάλει το μπλουζάκι της και να μείνει μόνο με το πουκάμισο που φορούσε από μέσα.

Ελένη Μενεγάκη μπλούζα

Ο αυθορμητισμός της ήταν άλλωστε ανέκαθεν ένα από τα στοιχεία που λάτρευαν οι τηλεθεατές της και έτσι δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση on air, ενώ χθες ξεκίνησε να λέει ένα τραγούδι για την κόρη της.

Πριν βγάλει τη μπλούζα της η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε πως φοβάται τον κορωνοϊό

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκης, μιας και αποκάλυψε ότι είναι τρομοκρατημένη με τον κορωνοϊό, λέγοντας, "Πάω συνέχεια με το αντισηπτικό στο χέρι και καθαρίζω τα πάντα".

Η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της αν κοιμούνται καλά γιατί με την εξάπλωση της πανδημίας όλοι έχουν πια άγχος τι θα συμβεί και ποιο θα είναι το μέλλον όλων μας.

Όλα όσα ανέφερε η Ελένη για τον μεγάλο της φόβο

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έχει αϋπνίες, λέγοντας, «Κοιμάστε καλά; Έχετε άγχος για τη δουλειά, για τα παιδιά, για την καθημερινότητά σας;». Οι συνεργάτες της συμφώνησαν μαζί της ότι όντως δεν κοιμούνται τόσο όσο πριν και εκείνη συνέχισε λέγοντας, «Είμαι εδώ, πάω στο αυτοκίνητο… όπου πάω είμαι με ένα αντισηπτικό στο χέρι. Εγώ δεν πάω πουθενά στη δουλειά και στο σπίτι».