Απασφάλισε η Κατερίνα για το σχόλιο της για την Ντέμη - «Αυτό που είδα δεν αλλάζει»

Δεν παίρνει τίποτα πίσω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απασφάλισε η Κατερίνα για το σχόλιο της για την Ντέμη - «Αυτό που είδα δεν αλλάζει»

Μέσα από νέες δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», απασφάλισε για το σχόλιο που έκανε τις προάλλες για την Ντέμη και για τα σαλάμια που την «τσάκωσε» να τρώει, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που είδε δεν αλλάζει.

Η viral παίκτρια του MasterChef, μπορεί προς το παρόν να αποχώρησε ωστόσο έχει ακόμα πολλά να πει για τα όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι και το κάνει μέσα από τις αναλυτικές δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του STAR.

Έτσι σήμερα εμφανίστηκε ξανά και θέλησε να ξανασχολιάσει το θέμα της Ντέμης και αν όντως την είδε να τρώει σαλάμια και τυριά, ενώ αποκαλύφθηκε πως το γράμμα που άφησε φεύγοντας δεν το είχε γράψει η ίδια.

Τι είπε η Κατερίνα για το σχόλιο που έκανε για την Ντέμη

«H Ντέμη είναι μια μαγείρισσα η οποία θέλει να πρεσβεύει τη βίγκαν κουζίνα. Εγώ δεν είδα πάρα πολλά πράγματα από τη Ντέμη στον διαγωνισμό. Χωρίς να θέλω να την αδικήσω, αλλά υπήρχε μια επανάληψη σε αυτό που κάνει. Παρόλα αυτά όταν χρειάστηκε να μαγειρέψει και ζωικά υλικά ήταν πάρα πολύ καλή.

Πάνω σε αυτό που είπα με τα σαλάμια και τα τυριά. Στο σπίτι η παραγωγή είχε φροντίσει όντως να υπάρχουν όλα τα υποκατάστατα για τη Ντέμη. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός που ανέφερα εγώ. Αυτό συνέβη».

Το θέμα για την Ντέμη η Κατερίνα το σχολίασε και χθες

Είδε όντως ωστόσο η Κατερίνα την Ντέμη να τρώει σαλάμια και τυριά; Η ίδια απάντησε: «Καταρχήν έχω πάρα πολύ καλή όραση και όχι μόνο. Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά! Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήταν σε μια κατάσταση Α και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί, ζωικά, τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Ήμουν μπροστά, το έφαγε μπροστά μου. Εγώ καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από ότι καταλαβαίνετε εσείς. Μπορεί να ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση από τα ζωικά», είπε η Κατερίνα Λένη.