Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα «λιώσετε»! Πήρε αγκαλιά τον γιο του και δεν πάει το μυαλό σας το έκαναν

Του έχει τρελή αδυναμία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα «λιώσετε»! Πήρε αγκαλιά τον γιο του και δεν πάει το μυαλό σας το έκαναν

Θα «λιώσετε» μόλις δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με το γιο του. Τον πήρε αγκαλιά και δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν μαζί στο σπίτι τους. Ο παίκτης του NBA έχει γίνει... χαζομπαμπάς και του έχει τρελή αδυναμία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σήμερα, ο μικρός Liam-Charles είναι τριών μηνών και ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας με τη σύντροφό του απολαμβάνουν τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με τον γιο του είναι ελάχιστες και μέχρι και πριν ένα μήνα να μην μας είχε δείξει το προσωπάκι του, ωστόσο σε κάθε μια από αυτές τις αναρτήσεις έκανε το Instagram να «λιώσει».

Χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανέβασε ένα νέο Instagram Story με τον γιο του. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο όπου βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τον Liam-Charles στην αγκαλιά του και κάνει...unboxing. Πριν από λίγες ημέρες, μια κίνηση της οικογένειας Αντετοκούνμπο σκόρπισε συγκίνηση.

Γιάννης Αντετοκούνμπο γιος

Θα λιώσετε με τον γιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Πόσο μοιάζει στον πατέρα του;

Θα λιώσετε με τον Αντετοκούνμπο junior! Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά το πρόσωπο του μικρούλη του χωρίς "μοντάζ" και κατάφερε να ρίξει το Instagram. Πόσο μοιάζει στον πατέρα του όμως;

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με τον μικρό Λίαμ, χωρίς κάποιο εφέ, αποκαλύπτοντας την φατσούλα του.

Με το ΝΒΑ να έχει κατεβάσει μέχρι νεωτέρας ρολά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την ευκαιρία να περάσει πολλές ώρες με τον γιο του, Λίαμ, και την αγαπημένη του Μαράια.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λοιπόν, ο ίδιος σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα μάλιστα, για να αποκαλύψει στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μικρού Λίαμ χωρίς να έχει καλύψει το πρόσωπό του.

«Γεια σου κόσμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λεζάντα της φωτογραφίας με το μικρό αγόρι να βρίσκεται μέσα στο καθισματάκι του.