Ντόρα Μπακογιάννη: Έκανε τα πιο λαμπερά γενέθλια - Η τούρτα υπερπαραγωγή

Αγκαλιά με το εγγονάκι της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντόρα Μπακογιάννη: Έκανε τα πιο λαμπερά γενέθλια - Η τούρτα υπερπαραγωγή

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της με τον πιο λαμπερό τρόπο, παρέα με την οικογένειά της και τα εγγόνια της και με μία τούρτα σκέτη υπερπαραγωγή, την οποία μόλις είδαμε δε σας κρύβουμε πως ζηλέψαμε πραγματικά.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της περικυκλωμένη από αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα μικρό πάρτι, όπως απαιτούν οι ιδιαίτερες περιστάσεις που βιώνουμε με τον κορωνοϊό.

Για το λόγο αυτό, η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να τα περάσει σπίτι της, και να γιορτάσει παρέα με την οικογένειά της, με την ίδια να ποζάρει στον φακό μαζί με ένα από τα εγγόνια της, με την ίδια να απαντάει πριν από λίγο καιρό σε μία φήμη που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μάλιστα ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πανέμορφη τούρτα που της ετοίμασαν, με αέρα από ταξίδια που δεν μπορεί να κάνει τώρα λόγω του κορωνοϊού.

Αυτή είναι η τούρτα υπερπαραγωγή που είχε η Ντόρα Μπακογιάννη για τα λαμπερά της γενέθλια

Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της

Ραγίζει καρδιές η Ντόρα Μπακογιάννη με την ανάρτηση της για την μητέρα της που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα. «8 χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες» έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε στο προφιλ της στο Facebook.

Ένα συγκινητικό μήνυμα, μαζί με μια κοινή της φωτογραφία με τη μητέρα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ίδια, με αφορμή τα 8 χρόναι από τον θάνατό της Μαρίκας Μητσοτάκη, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα και να εκφράσει δημόσια πόσο της λείπει η μητέρα της.

«8 χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες. Πόσο μας λείπεις, εσύ ο βράχος μας, ο ατσαλένιος κρίκος όλης της οικογένειας», είναι τα συγκινητικά λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Μαρίκα Μητσοτάκη έφυγε από τη ζωή στις 6 Μαΐου του 2012, σε ηλικία 81 ετών. Δείτε εδώ και την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τον γιο της Κυριάκο.

Δείτε την ανάρτηση της:

8 χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες.⠀ Πόσο μας λείπεις, εσύ ο βράχος μας, ο ατσαλένιος κρίκος όλης της οικογένειας.

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis on Tuesday, May 5, 2020