Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριο ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη: «Αγνοηθήκαμε παντελώς και αυτό είναι...»

Όσα είπε στο Live news

Άγριο ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη: «Αγνοηθήκαμε παντελώς και αυτό είναι...»
News 07.05.2020 19:50
Από Youweekly Team

Άγριο ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη στο Live News, «αγνοηθήκαμε παντελώς και αυτό είναι ένδειξη πολιτισμού», είπε για τους καλλιτέχνες και τις δύσκολες ώρες τις οποίες βιώνουν εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, μέσω skype ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξέφρασε τους φόβους για την επόμενη μέρα της πανδημίας στον χώρο του Πολιτισμού.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη στο Live News

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το πρώτο παράπονο, που έχω να εκφράσω, είναι ότι στις αρχικές αναγγελίες αγνοηθήκαμε παντελώς και αυτό είναι ένδειξη πολιτισμού. Δεν είναι δυνατόν να μη λαμβάνεις υπ’ όψιν μια τεράστια ομάδα από καλλιτέχνες, ανθρώπους που προσφέρουν στην καθημερινότητα και δεν είναι μόνο αυτοί που φαίνονται. Συνεχώς λέω τη φράση, “αυτοί οι αφανείς” που μας επιτρέπουν εμάς να είμαστε εμφανείς”.

“Εννοώ όλους τους ανθρώπους. Τους μουσικούς που παίζουν πίσω, τους ηθοποιούς, τους ανθρώπους που τρέχουν να φτιάξουν τα σκηνικά, τους συγγραφείς, τους φωτογράφους, ένας κύκλος τεράστιος εργαζομένων που πραγματικά δεν μπορούν καν να ισορροπήσουν οικονομικά” συμπλήρωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

“Εμείς είμαστε αλλυλέγγυοι μεταξύ μας, ο ένας στηρίζει τον άλλον και εδώ υπάρχει μια μεγάλη παγίδα της ατομικής ευθύνης που συνεχώς την χρησιμοποιούμε τελευταία. Η ατομική ευθύνη είναι σοβαρή αρκεί το κράτος να μην απαλλαγεί από την κρατική ευθύνη και κυρίως η ευθύνη είναι αυτή” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε εδώ και φωτογραφίες από όλους τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στο Σύνταγμα, για να στηρίξουν ο ένας τον άλλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Ζουγανέλης: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Ποζάρει ολόγυμνος στον φωτογραφικό φακό!

Γιάννης Ζουγανέλης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Μπουλά και τον Μαχαιρίτσα απόψε στο «The 2night show»!

Share