Η οργισμένη ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά: «Σοβαρέψου μην μένεις μόνο στις...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η οργισμένη ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά: «Σοβαρέψου μην μένεις μόνο στις...»

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας «σοβαρέψου μην μένεις μόνο στις π@@τιες». Τι συνέβη και ξέσπασε ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων;

Θύμα χάκερ έπεσε ο Λάκης Γαβαλάς στο Facebook. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας με μια ανάρτηση του στο Instagram ξέσπασε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Η οργισμένη ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά

“Αγαπημένοι μου φίλοι.. Θέλω μέσα από εδώ να σας ενημερώσω ότι μου χακαραν τον λογαριασμό του facebook μου, και το κακό είναι ότι ξέρω και ποιοι απατεώνες είναι.. Δεν πειράζει όμως η φωνή μου σε λίγο θα βγει ζωντανά στην τβ που είμαι καλεσμένος...Και οκ μπορώ να καταλάβω οτι υπάρχει αυτό το κακό το θολό το εκβιαστικό σύστημα, και μάλιστα είναι καταγραμμένο χρονιά τώρα και το εμπεδώσαμε... Μα το καλό σύστημα αυτό το καθαρό το αξιοπρεπές το δημιουργικό που είναι? Το ξέρει κάνεις?

Το αναφέρει κάνεις? Ασχολείται κάνεις? Αλλά ποιος ξέρει για να το καθοδηγήσει αυτό? Η μάσκα της φωτώ που δημιούργησα πριν χρονιά για τις ανάγκες ενός .LAK SHOW, έχει βέβαια ειρωνικό χαρακτήρα και δεν είναι πρόταση χρήσης, μιας και βαρέθηκα με την κακογουστιά προτάσεων μάσκας από κάθε πικραμένο.. Έλεος να διακωμωδούμε τα σοβαρά πράγματα και ακόμη χειρότερο να τα εμπορευόμαστε... Ελλάδα μου βαλέ μυαλό σοβαρέψου μην μένεις μόνο στις πο@@@@ες και τα snickers...” έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Δείτε την ανάρτηση του σχεδιαστή:

Πρόσφατα ο σχεδιαστής ξέσπασε και στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. Τι είχε συμβεί;