Σας θυμίζει κάποιον το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Και είναι ίδιος με σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σας θυμίζει κάποιον το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Σας θυμίζει κάποιον το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής και είναι ολόιδιος με την σημερινή του εικόνα. Η αλήθεια είναι πως στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ από τότε.

Το γλυκό αγοράκι που βλέπετε στην φωτογραφία πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας όμορφος άντρας. Ποιος είναι; Μα φυσικά ο Νίνο.

Ο τραγουδιστής είναι ενεργός χρήστης στα social media και ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την ζωή του, τα οποία μοιράζεται με τους ακόλουθους του.

Πρόσφατα, ο ίδιος θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram,από το παρελθόν και συγκεκριμένα από όταν ήταν παιδί.

«όταν τα εχεις αντιληφθεί όλα στο 100% και δε φοβάσαι τίποτα και καμιά κατάσταση. ALL IN», έγραψε, μάλιστα, ο Νίνο στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε, ενώ τις προάλλες έκανε μία ανάρτηση που μας συγκίνησε πραγματικά.

Δείτε την ανάρτηση του:

Εκτός από την παιδική του ηλικία ο Νίνο είχε προκαλέσει σοκ με μια φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα

Κανονικό σοκ πάθαμε μόλις είδαμε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίνο Ξυπολιτάς, με τον τραγουδιστή να ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ σε μία ανάρτηση που μας ταξιδεύει στο μέλλον.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνηθίζει να κάνει ανατρεπτικές δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Instagram, και να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Νίνο Ξυπολιτάς μένει σπίτι και προσπαθεί να περνάει όμορφα στην καραντίνα! Βέβαια υπάρχουν στιγμές που… προβληματίζεται και…πειραματίζεται με διάφορα προγράμματα και εφαρμογές όπως αυτή που σε …γερνάει με μεγάλη επιτυχία και αληθοφάνεια!

Ο χρόνος στο σπίτι άλλωστε δεν περνάει διαφορετικά, και έτσι ο τραγουδιστής αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από το πώς θα είναι όταν γεράσει.

Σίγουρα έτσι δεν τον έχουμε ξαναδει!

TAGS