Άννα Βίσση: Το βίντεο που «πρόδωσε» τις... πλαστικές της Αννίτας Πάνια

"Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, αλλά μήπως...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Βίσση: Το βίντεο που «πρόδωσε» τις... πλαστικές της Αννίτας Πάνια

Το βίντεο που δημοσίευσε η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «πρόδωσε» τις... πλαστικές τόσο στο πρόσωπο της ίδιας, όσο και στο πρόσωπο της Αννίτας Πάνια. Ωστόσο, πρόκειται για μια χιουμοριστική στιγμή που είχαν.

Οι δυο γυναίκες διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ και οι δυο έχουν αποκτήσει παιδιά με τον συνθέτη και μουσικό, Νίκο Καρβέλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε δημόσιες εξόδους τους, ενώ αρκετές είναι και οι κοινές τους αναρτήσεις.

Μάλιστα, μετά την καραντίνα Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια μαγείρεψαν και πέρασαν μαζί ένα ήσυχο βράδυ. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ, τις αναρτήσεις αυτές έκανε και επισύναψει στο λογαριασμό της και η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, είδαμε δυο βίντεο χιουμοριστικά, όπου οι δυο γυναίκες μιλούσαν για τις πλαστικές, με αφορμή ένα φίλτρο που είχαν βάλει στο πρόσωπο τους.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» μια άσχημη είδηση για την Άννα Βίσση. Τι συνέβη μετά την εκπομπή στο Mega;

Άννα Βίσση - Αννίτα Πάνια είναι κολλητές! Το βίντεο που ερμήνευσαν μετά το χιουμοριστικό με τις πλαστικές

Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια είναι αχώριστες και οι δυο τους ερμήνευσαν ένα τραγούδι και το μοιράστηκαν στο instagram! Ποιο είπαν;

Ο Νίκος Καρβέλας υπήρξε σύζυγος και των δύο, αλλά εκείνες μετά τους χωρισμούς παρεμένουν αχώριστες!

Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια τραγούδησαν μαζί το «Δώδεκα», με την τραγουδίστρια να ανεβάζει τη στιγμή στο instagram.

Η Αννίτα Πάνια έχει πολύ καλές σχέσεις και με την κόρη της Άννας Βίσση

Αυτή είναι η σχέση της Αννίτας Πάνια με την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. Όλη η αλήθεια με αποδείξεις.

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να έχει χωρίσει από την τραγουδίστρια, αλλά και από την παρουσιάστρια με την οποία έχει αποκτήσει επίσης ένα παιδί, οι σχέσεις και των τριών είναι άψογες.

Η Άννα Βίσση, είναι πολύ καλή καλή φίλη με την Αννίτα Πάνια, αφού το παρελθόν τους τις ενώνει. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει σε κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ έχουν κάνει και κοινές αναρτήσεις στα social media.

Μάλιστα, Αννίτα Πάνια είχε βρεθεί και στο πλατό του Star Academy στην πρεμιέρα, και ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει.

Στο πλατό μαζί τους είχε βρεθεί επίσης και η Σοφία Καρβέλα με την οποία η παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο γυναίκες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αντιθέτως η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ χαρούμενη που η Αννίτα Πάνια της χάρισε ένα αδερφάκι.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση