Άσχημα νέα για την Χαρά Βέρρα! Ανέβαλε τον γάμο της - Τι συνέβη

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την Χαρά Βέρρα! Ανέβαλε τον γάμο της - Τι συνέβη

Η Χαρά Βέρρα ανέβαλε τον γάμο της, όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια. Τι συνέβη και αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξει την ημερομηνία; Η ίδια δεν θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο όπως έγινε γνωστό.

Και μπορεί πριν λίγο καιρό να ετοίμαζε τον γάμο της για τον Σεπτέμβριο εν μέσω καραντίνας, όμως τώρα αποφάσισε να τον αναβάλλει.

«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός με τοπικά έθιμα του χωριού» είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη της.

Τελικά, όμως αποφάσισε με τον αγαπημένο της να μην παντρευτούν τον Σεπτέμβριο και το ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ποια είναι η Χαρά Βέρρα που ανέβαλε τον γάμο της

Η Χαρά Βέρρα (Πάτρα, 12 Αυγούστου 1973) είναι Ελληνίδα λαϊκοδημοτική τραγουδίστρια. Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρίκλεια Μπάρμπα.

Η Χαρά Βέρρα κατάγεται από την Πάτρα και προέρχεται από την πολύ γνωστή οικογένεια Βέρρα-Μπάρμπα. Κόρη του Γιώργου Βέρρα και ανιψιά της Τασίας Βέρρα. Όλοι οι θείοι της (οχτώ αδέρφια) ήταν τραγουδιστές μεγάλης αξίας. Ο πατέρας της από την παιδική ηλικία την έπαιρνε μαζί του στα πανηγύρια και σε ηλικία δώδεκα ετών την ανέβασε στο πάλκο. Ο Κώστας Πίτσος από νωρίς διέκρινε το ταλέντο της και την συμπεριέλαβε στο σχήμα του στο κέντρο Όραμα Πατρών το 2000. Την επόμενη περίοδο μαζί με τον παραγωγό Ανδρέα Σταματελάτο κυκλοφόρησαν τον πρώτο της ψηφιακό δίσκο (cd ).

Ακολούθησαν άλλες δύο δισκογραφικές δουλειές μέσα από της οποίες ξεχώρισαν επιτυχίες όπως το "Ύποπτα γυρνάς", "Δυο αγάπες δυο καρδιές", ¨Θα κάνω ζημιές". Την πρώτη της εμφάνιση στην νυχτερινή Αθήνα την έκανε στο κέντρο Έλατο μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη (πρωτοεμφανιζόμενος και αυτός τότε), τον Γιάννη Σιέττο, Νίκο Βλαχοδήμο και Παναγιώτη Πλαστήρα (κλαρινίστας) το 2003. Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα μουσικά ταλέντα.

Τον γάμο της ωστόσο ανέβαλε και η Τζούλια Νόβα, δείτε εδώ τι έχει συμβεί.