Αθηνά Οικονομάκου: Θα «λιώσετε» με τον Μάξιμο - Το γλυκό δώρο στη μαμά του

Τι της έδωσες ο γιος της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Θα «λιώσετε» με τον Μάξιμο - Το γλυκό δώρο στη μαμά του

Θα «λιώσετε» με τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου. Ο μικρός Μάξιμος έκανε ένα πολύ γλυκό δώρο στη μαμά του χθες σε βόλτα που έκαναν με αφορμή τον καλό καιρό. Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της, καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Προσπαθεί να περνάει μαζί του, όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί, ενώ τώρα με την καραντίνα βρήκε την ευκαιρία να περάσουν εποικοδομητικές στιγμές.

Μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, κάνει διάφορα πράγματα που αγαπά μαζί με την οικογένεια της. Χθες, όπως μας έδειξε από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαμά και γιος έκαναν τη βόλτα τους εκτός σπιτιού.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό δώρο που της έκανε ο γιος της την ώρα που μάζευε φύλλα. Συγκεκριμένα, ο μικρός Μάξιμος βρήκε ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς και το έδωσε στη μαμά του.

«Από χιλιάδες φύλλα που έχουμε στον κήπο μας, ο Μάξιμος επέλεξε με το χεράκι του να μου δώσει αυτό. τυχαίο;», έγραψε στην ανάρτηση της.

Αθηνά Οικονομάκου Μάξιμος

Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση. Τι συμβαίνει με την Μαίρη Συνατσάκη;

Ωστόσο, τι απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου στην ερώτηση να αποκτήσει ο Μάξιμος ένα αδερφάκι;

Στον λογαριασμό της η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε ένα Q&A, απαντώντας σε ότι ερωτήσει ήθελαν να τις κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και η ερώτηση να σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον σύζυγο της. Η ηθοποιός δεν δίστασε να πει, πως τώρα που ο Μάξιμος έχει μεγαλώσει λίγο το σκέφτονται.

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγος

Ενώ, μια άλλη ερώτηση ήταν σε ποιον μοιάζει ο Μάξιμος. Όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, όταν ήταν πιο μικρό έλεγαν πως μοιάζει στον σύζυγο της, αλλά τώρα που έχει μεγαλώσει λένε πως μοιάζει περισσότερη σε εκείνη.

Αθηνά Οικονομάκου Μάξιμος γιος παιδί