Γιώργος Λιάγκας: Κόντεψαν να πλακωθούν στον αέρα της εκπομπής του - Έγινε χαμός

Τι έπαθαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Κόντεψαν να πλακωθούν στον αέρα της εκπομπής του - Έγινε χαμός

Κόντεψαν να πλακωθούν στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και έγινε χαμός. Τι συνέβη και ο παρουσιαστής είπε στην εκπομπή πως θα σηκωθεί να φύγει αν δεν ηρεμήσουν λίγα τα πνεύματα;

Οι διαφωνίες ξεκίνησαν από την έναρξη του προγράμματος όταν στο πάνελ συζητούσαν για το πώς μπορεί να περιοριστεί το πρόβλημα του συνοστισμού στις ελεύθερες παραλίες, με τον παρουσιαστή να σημειώνει ξανά ότι η λύση είναι να ανοίξουν οι οργανωμένες.

Ο παρουσιαστής λίγο αργότερα έκανε λόγο για εκρηκτική ατμόσφαιρα που υπάρχει σήμερα στην εκπομπή. «Σήμερα έχουμε λίγο ένταση, ε;», είπε.

Τότε, οι συνάδελφοι του είπαν ότι χθες το βράδυ ήταν η Πανσέληνος, γεγονός που επηρεάζει την ψυχολογία.

«Τα νεύρα σου πώς ήταν; Καλά;», τον ρώτησε ο Νίκος Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει η Κατερίνα Γκαγκάκη ότι του Γιώργου είναι πάντα καλά, ενώ των γύρω του παίζουν σαν «φωτάκια». «Θα σηκωθώ να φύγω σήμερα», είπε λίγο μετά ο Γιώργος Λιάγκας.

Να σημειώσουμε πως μιας και είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και για τον ΣΚΑΙ έγινε επίσης γνωστό πως ξηλώνουν το πλατό αγαπημένης εκπομπής.

Εκτός από ότι κόντεψαν να πλακωθούν ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε μια σπόντα στον αέρα του ΣΚΑΙ

H σπόντα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Δεν υπάρχει επικοινωνία. Υπάρχει έντονος χωρισμός». Για ποιο πρώην ζευγάρι πέταξε ο παρουσιαστής τα "καρφιά" του στον αέρα της εκπομπής του; Και τι άλλο σχολίασε.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τον χωρισμό της Μαρίας Καλάβρια και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δημοσιογράφος της εκπομπής έφερε στο φως όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους και σχολίασαν το θέμα.

Φυσικά ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και πέταξε τις σπόντες του για το πρώην πλέον ζευγάρι.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είχαν καλή σχέση το τελευταίο διάστημα, γιατί όταν ο ένας λέει τη μία μέρα σε μία εκπομπή ότι είμαστε μαζί, η λέει ότι δεν είμαστε.

Αυτό πάει να πει ότι δεν υπάρχει επικοινωνία. Υπάρχει έντονος χωρισμός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας