Δήλωση «βόμβα» από τον Βασίλειο Κωστέτσο - «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι...»

Πήρε θέση και ο σχεδιαστής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήλωση «βόμβα» από τον Βασίλειο Κωστέτσο - «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι...»

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, κάνοντας μία δήλωση πραγματική «βόμβα» σχετικά με τον φίλο του, λέγοντας πως έτσι είναι ο χαρακτήρας τους και αυτό δεν αλλάζει.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το performance που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς το προηγούμενο Σάββατο στο J2US, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από όλες τις μεριές.

Πρώτα η Δέσποινα Βανδή έκρινε αρνητικά την εμφάνισή του και αργότερα ο Λάκης Γαβαλάς, δείτε εδώ τα «τσουχτερά» σχόλια που έκανε για τον κομμωτή, και στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό.

Ένας από αυτούς που θέλησε ωστόσο να πάρει το μέρος του Τρύφωνα Σαμαρά, ήταν ο καλός του φίλος, Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εμφάνισή του στο J2US και σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον κρίνει ο κόσμος.

Αυτή είναι η δήλωση «βόμβα» που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος για τον Τρύφωνα Σαμαρά

«Ο Τρύφωνας είναι ο Τρύφωνας. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κρίνουμε και αυτόν που κάνει την Ελληνοφρένεια που κοροϊδεύει τη στολή του τσολιά. Και ο Τρύφωνας σαν σάτιρα το παρουσιάζει. Του αρέσει η σάτιρα, για αυτό πήγε για να κάνει πλάκα», σχολίασε για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την εμφάνιση που έκανε στο J2US.

«Δεν γνωρίζω γιατί δεν με έχετε δει τηλεοπτικά σε κάποια από τις εκπομπές. Δεν μου έχει γίνει κάποια σοβαρή πρόταση για να την συζητήσουμε. Ίσως θα μου έκανε και κακό. Δεν καταδικάζω όσους επιλέγουν να συμμετέχουν στα shows, όχι μόνο σε αυτά της μόδας, αλλά και στα μουσικά», ανέφερε σχετικά με το γιατί δεν τον έχουμε δει σε κάποιο τηλεοπτικό show.