Μαρέβα Μητσοτάκη: Η γυναίκα του πρωθυπουργού έβγαλε δικές της μάσκες και έχει γίνει χαμός

Δείτε τη να ποζάρει με μάσκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η γυναίκα του πρωθυπουργού έβγαλε δικές της μάσκες και έχει γίνει χαμός

Η γυναίκα του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη έβγαλε στη συλλογή της μία νέα σειρά με υφασμάτινες μάσκες για τον κορωνοϊό και όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει γίνει χαμός από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Πλέον η μάσκα προσώπου είναι υποχρεωτική σχεδόν παντού και έτσι πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να πάρουν μία υφασμάτινη προκειμένου να μείνουν όσες περισσότερες χειρουργικές γίνεται για τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό που τις έχει ανάγκη.

Για το λόγο αυτό μέσα από τη συλλογή της και η Μαρέβα Μητσοτάκη αποφάσισε να βγάλει μερικές limited edition μάσκες με ξεχωριστά σχέδια. Προκειμένου να της προωθήσει μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού τις μάσκες της αποφάσισε να ποζάρει στο Instagram με μία από αυτές.

Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει η Μαρέβα Μητσοτάκη στο σχέδιο, ενώ στη φόρα βγήκε και μία πτυχή του γάμου της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πενταετή χωρισμό τους, δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτές είναι οι μάσκες που έχει βγάλει η Μαρέβα Μητσοτάκη και έχει γίνει χαμός

Μάλιστα όπως ενημέρωσε μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, οι συγκεκριμένες μάσκες θα είναι διαθέσιμες στο κοινό από τη Δευτέρα.

Πέρα από τις μάσκες που φτιάχνει, η Μαρέβα Μητσοτάκη ενημερώνει μέσω Instagram και για τον κορωνοϊό

Η σχεδιάστρια συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μεταφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους τις ιδέες της, και κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα με σκοπό να προωθήσει το μήνυμα #μένουμε_σπίτι.

Έτσι, η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από την οποία ωθεί τους φίλους της να μείνουν στο σπίτι και να απολαύσουν κάποια από τις δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν στο σπίτι.

«Διαβάζουμε, παίζουμε, βλέπουμε ταινίες. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να προφυλάξουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι

Keep busy. Read, work and watch movies. Stay home. Save lives» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.