Έφυγε από το STAR και πήρε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Έχουμε εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από το STAR και πήρε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Εξελίξεις έχουμε στα τηλεοπτικά θέματα, αφού ένα πρόσωπο που ήταν στο Star και έχει πάει πλέον στο ΣΚΑΪ, φαίνεται ότι θα κάνει τώρα δική της εκπομπή. Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό.

Ειδικότερα σήμερα μέσα από την εκπομπή του ANT1 o Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, η οποία φαίνεται να μπαίνει πλέον δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια ήταν στο GNTM και στην οικογένεια του Star, ωστόσο φέτος την είδαμε να πηγαίνει στο My Style Rocks.

Ο Καβατζίκης λοιπόν αποκάλυψε ότι οι πληροφορίες θέλουν την Χριστοπούλου, να μένει τώρα κάτω από την στέγη του ΣΚΑΪ και μάλιστα να αναλαμβάνει και δική της εκπομπή, με θέμα πάνω στην μόδα και το στυλ.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Έλενα Χριστοπούλου, δείτε εδώ και τα όσα "καυτά" ήρθαν στην φόρα για τις επεμβάσεις που έχει κάνει. Τα είπε όλα!

Έλενα Χριστοπούλου εκπομπή

Από την "βόμβα" με την Έλενα Χριστοπούλου που από το STAR πήρε δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ , στο πασίγνωστο πρόγραμμα του καναλιού που τελειώνει

"Βόμβα" από το κανάλι του ΣΚΑΪ με μια πασίγνωστη εκπομπή να τελειώνει. Την ίδια ώρα εξελίξεις έχουμε και με ορισμένα ακόμα τηλεοπτικά προγράμματα του καναλιού. Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Ποια αυτά που μας περιμένουν;

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, είχαν φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά προγράμματα, με τις αλλαγές να είναι πολλές αφού ορισμένες ψυχαγωγικές εκπομπές, διέκοψαν την προβολή της ή άλλαξαν προσωρινά, ώστε να δώσουν την θέση τους σε ενημερωτικές. Ωστόσο σταδιακά τα πράγματα γυρνούν στην κανονική τους ροή.

Έτσι λοιπόν μέσα από την εκπομπή Happy Day μάθαμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές "Newsroom" με τους Καμπουράκη και Υποφάντη και το "Εξελίξεις LIVE" με την Εύα Αντωνοπούλου και ο Νίκος Στραβελάκης.

Ακόμα εξελίξεις έρχονται και για τον Δημήτρη Καμπουράκη, που γυρνά στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα".