Η «Ρέιτσελ» από τα Φιλαράκια δείχνει το... δάχτυλο στον ιό

Η άσεμνη χειρονομία που έγινε viral

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η «Ρέιτσελ» από τα Φιλαράκια δείχνει το... δάχτυλο στον ιό

Η Τζένιφερ Άνιστον, ή αλλιώς η αγαπημένη «Ρέιτσελ» από τα Φιλαράκια, θέλοντας να δείξει την αγανάκτησή της με τον κορωνοϊό, δε δίστασε και δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία δείχνει το μεσαίο δάχτυλο και αποχαιρετά τον επικίνδυνο ιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πλέον γνωστή για την αμεσότητά της και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

Για το λόγο αυτό θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, αυτή τη φορά να απευθυνθεί στον κορωνοϊό και να του στείλει ένα όχι και τόσο ευγενικό μήνυμα για τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής με την εξάπλωσή του σε όλο τον πλανήτη.

Η φωτογραφία της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια με το μεσαίο δάχτυλο

«Αγαπητέ Covid… Mπορείς ευγενικά να πας να γ@@@εις τώρα. Ευχαριστώ και αντίο», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον και ο τρόπος της, μας θύμισε πολύ τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά.

Βέβαια μιας και λέμε για τα Φιλαράκια, αυτό που σε κάθε περίπτωση αξίζει να δείτε είναι το πώς είναι σήμερα ο γιος του Ρος, ο μικρός Μπεν. Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας κούκλος, δείτε εδώ φωτογραφίες του.

Πέρα από τη χειρονομία που έκανε η Ρέιτσελ, έγινε γνωστό πως είχε κάποιο φλερτ με τον Τζόι

Μια "βόμβα" είχε σκάσει πριν από λίγα χρόνια για δυο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς "Φιλαράκια". Εραστής της Rachel ο αγαπημένος Joey;

Ο πατέρας του ηθοποιού Matt LeBlanc, του γνωστού Joey Tribbiani, δήλωσε ότι ο γιος του και συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαράκια» Jennifer Aniston είχαν κρυφό δεσμό και ότι συνήθιζαν να ερωτοτροπούν στα καμαρίνια στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Μάλιστα ο Paul LeBlanc υποστηρίζει με θέρμη ότι το άγνωστο ειδύλλιο είχε ξεκινήσει όταν η Aniston ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Brad Pitt.

Εκπρόσωπος της σταρ του Χόλιγουντ διέψευσε τη φήμη ως ανυπόστατη και τόνισε ότι η σχέση των δύο ηθοποιών ήταν και είναι «καθαρά πλατωνική».