Μες τα ροζ η Μαρίνα Πατούλη - Με μάσκα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μες τα ροζ η Μαρίνα Πατούλη - Με μάσκα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ένα ροζ σκούρο κουστούμι έβαλε η Μαρίνα Πατούλη, που είναι πάντα κομψή, παρόλο που έπρεπε να φορά την μάσκα προστασίας της, όπως άλλωστε ορίζουν και οι νέες οδηγίες. Η ίδια παρέδωσε τρόφιμα και είδη μακράς διαρκείας και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Πάντα καλοντυμένη η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, που βρέθηκε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αμαρουσίου. Η ίδια ανέβασε σχετικές φωτογραφίες, ενώ μας ενημέρωσε για την δράση που έκαναν με ένα σύντομο κείμενο στο οποίο έγραψε τα εξής:

"Ως Όμιλος για την #UNESCOΒορείωνΠροαστίων παραδώσαμε είδη μακράς διαρκείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρήζουν υποστήριξης για να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της πανδημίας. Στις προτεραιότητες μας και ως δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας με στόχο την άρση των ανισοτήτων και τη δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών για όλους".

Η Μαρίνα Πατούλη, μας άναψε όμως και "φωτιές" με ένα μίνι φόρεμα που έβαλε. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Τι είχε κάνει όμως έξαλλη την Μαρίνα Πατούλη, που έβαλε την μάσκα και το ροζ της κουστούμι και παρέδωσε τρόφιμα;

Η Μαρίνα Πατούλη είναι πάντα ενεργή στα social media και επιλέγει καθημερινά να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ειδικά τώρα που λόγω του κορωνοϊού έχει αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι προκειμένου να προστατευθεί και προστατεύσει τους γύρω της.

Ο λογαριασμός της στο Instagram, είναι εξαιρετικά δημοφιλής και για το λόγο αυτό επιλέγει πολλές φορές να μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να επικοινωνεί μαζί με τους μέσα από τα σχόλια που της κάνουν στις φωτογραφίες, όπως αυτή που έκανε με το πανέμορφο σαλόνι της.

Τα σχόλια αυτά ωστόσο δεν είναι πάντα και τόσο θετικά, κάτι που παρατηρήθηκε και στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που έκανε, με την ίδια να κάθεται στο πιάνο του σπιτιού της φορώντας ένα εκκεντρικό φόρεμα.

Μία διαδικτυακή της φίλη έσπευσε να της σχολιάσει από κάτω: «Έλεος κυρία μου, κουράστε», με την Μαρίνα Πατούλη να μη διστάζει και να απαντά άμεσα: «Έλεος εσείς! Δεν είστε υποχρεωμένη να με ακολουθείτε».