MasterChef: Η σύντροφος της Ντέμη μίλησε για τον πρώην άντρα της - «Με τον σύζυγο μου ήμασταν...»

Τι είπε στον αέρα του Open για πρώτη φορά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η σύντροφος της Ντέμη μίλησε για τον πρώην άντρα της - «Με τον σύζυγο μου ήμασταν...»

Η σύντροφος της Ντέμη που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του MasterChef, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τον πρώην άντρα της. «Με τον σύζυγο του ήμασταν παντρεμένοι 7 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τα δυο της παιδιά χωρίς να διστάσει στην συνέντευξη που παραχώρησε.

«Γνωριζόμασταν από παιδιά. Ήμασταν συμμαθήτριες. Ήταν μικρότερη, ήταν φίλη φίλης μου, κάναμε παρέα. Χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε το 2011. Ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου 7 χρόνια. Είχαμε χωρίσει πρακτικά δυο χρόνια πριν γνωρίσω τη Ντέμη απλά δεν είχα πάρει διαζύγιο. Έχω δυο παιδιά. Με τη Ντέμη θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα παιδί αλλά δεν θέλει εκείνη. Έχω όμως δυο παιδιά οπότε είμαι πλήρης. Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14, μένουν με τον μπαμπά τους», είπε στον αέρα της εκπομπής.

MasterChef Άλκηστις σύντροφος Ντέμη

Ωστόσο, μιας και μιλάμε για MasterChef, χθες «έσκασε» μια είδηση που είναι «βόμβα». Εκτός από τη σχέση Μαρίας και Μπέλλου υπάρχει και άλλο ένα ζευγάρι στο παιχνίδι. Δείτε ποιο είναι εδώ και θα πάθετε σοκ.

Ωστόσο, η σύντροφος της Ντέμη από το MasterChef για τις απειλές που δέχεται «Μας απειλούν, μας λένε ανώμαλες»

Ενώ το Masterchef συνεχίζεται, η Άλκηστις, σύντροφος της Ντέμης, έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού και δε δίστασε να πει δημόσια πως εκείνη και η αγαπημένη της δέχονται απειλές, ενώ τις αποκαλούν ανώμαλες για τις προτιμήσεις τους.

«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη.

Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Ντέμη Γεωργίου masterchef σύντροφος