Διπλό πένθος για την Σοφία Βογιατζάκη - Ξέσπασε σε αναφιλητά

Πολύ δύσκολες ώρες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διπλό πένθος για την Σοφία Βογιατζάκη - Ξέσπασε σε αναφιλητά

Για την Σοφία Βογιατζάκη, το πένθος που βίωσε είναι διπλό. Σήμερα, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot ξέσπασε σε αναφιλητά μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν έχασε από τη ζωή δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

Την ηθοποιό φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπετόγλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η ίδια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως τον Ιανουάριο «έχασε» από τη ζωή την αγαπημένη της μητέρα και με αναφιλητά, μίλησε για την απώλειά της που της στοίχισε.

«Η μητέρα μου “έφυγε” τον Ιανουάριο. Ήταν μια χρονιά πολύ περίεργη γιατί χάσαμε πολύ κόσμο σε έναν χρόνο. Ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι, θείοι, θείες… Πέρυσι “έφυγε” η θεία μου, τους στοίχισε σε όλους, μετά η μαμά άρχισε να μπαινοβγαίνει με εγκεφαλικά, ήταν ένα μήνα σε κώμα και 23 Ιανουαρίου “έφυγε”…

Δεν το έλεγα γιατί δεν μου αρέσει η δημοσιοποίηση αυτών των πραγμάτων. Και δεν της αξίζει κιόλας γιατί ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και πάντα ήταν μέσα στο κέφι και τη χαρά. Τώρα ερήμωσε το σπίτι…
Με το που “έφυγε” η μαμά είπα ότι εντάξει έχω τη δουλειά να ξεχνιέμαι και μετά με τον κορωνοϊό αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι… Δεν είναι στεναχώρια, είναι συγκίνηση. Αυτή είναι η ζωή, γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και φεύγουμε… Κρατάμε τα καλά!», είπε συγκινημένη η Σοφία Βογιατζάκη.

Πριν από λίγες ημέρες, η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε ένα πολύ σωστό μάθημα εν μέσω κορωνοϊού που προκάλεσε ανατριχίλα. Δείτε την συγκινητική φωτογραφία της με μάσκα.

Ποια είναι η Σοφία Βογιατζάκη που βίωσε το διπλό πένθος

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός τη σεζόν 2001-2002 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου Είσαι το Ταίρι Μου στο MEGA. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι "Τα τετράγωνα των αστέρων" ενώ τις σεζόν 2003-2005 υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή του MEGA "Όμορφος Κόσμος το πρωί". Το 2004 συμμετείχε ως guest στις σειρές Η Νταντά και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Τη σεζόν 2005-2006 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον όγδοο κύκλο της καθημερινής σειράς Απαγορευμένη Αγάπη ενώ συμμετείχε στις σειρές Στο Παρά Πέντε και Το Κόκκινο Δωμάτιο. Ακολούθησαν η συμμετοχή της στις Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ τις σεζόν 2007-2009 έπαιξε στις σειρές Λατρεμένοι μου γείτονες, "7 Ζωές" και "Το Σόι μου μέσα".

Το 2014 έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά Κάτω Παρτάλιενώ το 2015 παρουσίασε μαζί με τις Νόνη Δούνια, Δέσποινα Καμπούρη και Έλενα Παπαβασιλείου την καθημερινής απογευματινή εκπομπή "Γυναίκες" στο epsilontv. Το 2018 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς Δέκα Μικροί Μήτσοι ενώ τη σεζόν 2018-2019 συμμετέχει στην κωμική σειρά "Ελεύθερη Σχέση". Την επόμενη σεζόν βρίσκεται στο βασικό καστ της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha και Alpha Κύπρου, Αστέρια στην Άμμο.