«Αγαπώ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο» - Απίστευτη εξομολόγηση από Ελληνίδα ηθοποιό

Δε δίστασε να το πει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αγαπώ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο» - Απίστευτη εξομολόγηση από Ελληνίδα ηθοποιό

Μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, δε δίστασε να βγει σε μία συνέντευξή της και να ξεκαθαρίσει πως αγαπά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σε μία απίστευτη εξομολόγησή της, σχολιάζοντας πως αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι ο τρόπος που κρατάει τις ισορροπίες.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην κριτική επιτροπή του MasterChef, τον αγαπήσαμε και όχι άδικα, μιας και με τις ατάκες του κατάφερε να «ντύσει» με τον δικό του τρόπο το διάσημο ριάλιτι μαγειρικής.

Για το λόγο αυτό, μία αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός δεν έκρυψε την αγάπη που του τρέφει, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον γνωστό κριτή του MasterChef, ενώ δείτε και τον χαμό που έγινε στην εκπομπή που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η απίστευτη εξομολόγηση της Ευαγγελίας Μουμούρη για την αγάπη που έχει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα ερωτικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα…

Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ. Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα… Σε ένα παιχνίδι είναι δύσκολο να κρατήσει τις ισορροπίες.

Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος κρατάει τις ισορροπίες, έχει ευαισθησία, έχει ενσυναίσθηση και γι’ αυτό μου αρέσει. Ναι, μου είχε πει ευχαριστώ τότε», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.