Θρήνος για τον Νίκο Αλιάγα

Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Νίκο Αλιάγα

Σε μεγάλο θρήνο έχει πέσει εδώ και λίγα χρόνια ο Νίκος Αλιάγας μιας και συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον θάνατο που τον «τσάκισε», με τον ίδιο να θέλει να στείλει ένα δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον άνθρωπο αυτό που αγάπησε τόσο πολύ.

Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο του πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, με τον Νίκο Αλιάγα να στέλνει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα σε εκείνον για να εκφράσει τη θλίψη του.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του και έστειλε μαζί της το πιο συγκινητικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αλιάγας δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Αιωνία η μνήμη σου πατέρα, πιες κι ένα ποτηράκι και για μας από εκεί που είσαι αμετανόητε Σταμνιώτη. Τα χρόνια περνάν αλλά εσύ δεν φεύγεις ποτέ», ενώ εξίσου συγκινητικό ήταν και το μήνυμα που είχε στείλει και πέρυσι για τον θάνατο του πατέρα του. Δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Αλιάγα που βίωσε τον θρήνο

Ο Νίκος Αλιάγας (Nikos Aliagas, Παρίσι, 13 Μαΐου 1969) είναι Γαλλοέλληνας παρουσιαστής που γεννήθηκε στη Γαλλία. Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης, έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα.

Μέχρι το 2005 ο παρουσιαστής είχε συμβόλαιο με το Mega, όπου παρουσίαζε ειδικά προγράμματα. Από τον Απρίλιο του 2007 ανήκει στο δυναμικό του Alpha ως ειδικός σύμβουλος προγράμματος.

Ο Αλιάγας παρουσίαζε τα Βραβεία NRJ Music Awards την περίοδο 2009-2016. Στην εκπομπή του Alpha που παρουσίαζε με τίτλο Gros Plan είχε καλεσμένους μεταξύ των οποίων οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Σελίν Ντιόν και Έλενα Παπαρίζου.

Επίσης είναι παρουσιαστής του The Voice France.

Το 2013 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν γραμματόσημα τα οποία τον απεικόνιζαν.