«Έσκασε» ανακοίνωση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» ανακοίνωση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμού του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Instagram, «έσκασε» πριν από λίγη ώρα μία ανακοίνωση, η οποία αφορά ένα νέο βήμα του τραγουδιστή που σε κάθε περίπτωση ανυπομονούμε να δούμε και να θαυμάσουμε!

Όσο τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά και όλες οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις έχουν μείνει «παγωμένες», οι τραγουδιστές έχουν στη διάθεσή του μπόλικο ελεύθερο χρόνο να αξιοποιήσουν, μέχρι να ξεκινήσουν ξανά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έδειξε να περνάει όμορφα το χρόνο του στην καραντίνα, ενώ επιδόθηκε κυρίως στο πρόγραμμα γυμναστικής τους, δείτε εδώ τις απίστευτες φωτογραφίες από το work out του! Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, μιας και όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πήρε μία ακόμα απόφαση.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας το κλίμα της εποχής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο TikTok, και μάλιστα μέσα από ένα insta story του, κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να τον ακολουθήσουν και να παρακολουθήσουν τα βίντεο που ανεβάζει εκεί.

Πλέον σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες έχουν αποκτήσει τον δικό τους λογαριασμό στο TikTok και καθημερινά βλέπουμε να δημοσιεύονται εκεί ένα σωρό εύστοχα βιντεάκια τα οποία προσφέρουν πολύ γέλιο σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κωνσταντίνος Αργυρός TikTok

Από μιμήσεις ελληνικών σειρών, μέχρι ατάκες και σκετσάκια που σε κάνουν να "λιώνεις", καθημερινά βλέπουμε στο TikTok ένα σωρό νέες ιδέες που είναι πραγματικά φανταστικές, ενώ η δημοτικότητα του συγκεκριμένου μέσου δείχνει να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Για το λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση του νέου αυτού κύματος, και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ανυπομονούμε να δούμε τα νέο βίντεο που ετοιμάζει για τους διαδικτυακούς του φίλους ο γνωστός τραγουδιστής.