Φαίη Σκορδά: Βραδινές ατασθαλίες με τον Νίκο Ηλιόπουλο - Δημοσίευσε φωτογραφία

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Βραδινές ατασθαλίες με τον Νίκο Ηλιόπουλο - Δημοσίευσε φωτογραφία

Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Φαίη Σκορδά, από τις χθεσινές βραδινές ατασθαλίες της, με τον σύντροφο της, Νίκο Ηλιόπουλο.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή, αφού ζει έναν όμορφο έρωτα με τον επιχειρηματία. Μετά την είδηση της σχέσης τους που έγινε γνωστή, η ίδια δεν την κρύβει, ωστόσο προσπαθεί όσο μπορεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό, αλλά και καθημερινό λόγω των παιδιών της πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Όπως χθες το βράδυ, όπου οι δυο τους πέρασαν μια όμορφη ημέρα.

Η παρουσιάστρια βρήκα ελεύθερο χρόνο, αφού κάθε Σαββατοκύριακο οι δυο της γιοι, περνούν το τριήμερο τους με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής χθες το μεσημέρι μοιράστηκε μια απίστευτη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε τον Γιάννη και τον Δημήτρη και πήγαν για... βουτιές στη θάλασσα. Την στιγμή που ο μεγάλος του γιος έκανε την βουτιά του, ο παρουσιαστής, απαθανάτισε την στιγμή και θα πάθετε πλάκα με το που την δείτε εδώ.

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από τις ατασθαλίες της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Χθες το βράδυ, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από ένα απίστευτο γλυκό που απόλαυσαν με τον σύντροφο της Νίκου Ηλιόπουλο. Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να γράψει στην ανάρτηση της το όνομα του, αφού θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ και στα social media.

Η παρουσιάστρια όπως είπαμε διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ατασθαλίες φωτογραφία